Çorum Belediyesi: “Hızlandırdık”

Çorum Belediyesi yeni hizmet binasında çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği bildirildi..

09 Eylül 2021 Perşembe 18:28
Çorum Belediyesi: “Hızlandırdık”

Çorum merkez Farabi Caddesi ile Akşemseddin Caddesi’ne cepheli yapımı uzun süre yarım kalan Çorum Belediyesi yeni hizmet binasında çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın çalışmaları yerinde inceledi. Aşgın, şantiye sahasını ziyaret ederek binanın son halini yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. İkmal ihalesi yapıldıktan hemen sonra çalışmalarını hızlandıran yüklenici firma, bina içerisindeki eksikliklerin büyük bölümünü tamamladı.

Yeni Belediye Hizmet Binası tamamlandıktan sonra vatandaşların tek çatı altında işlemlerini yapacağını belirten Aşgın, Çorum’a yakışır bir belediye hizmet binasını kazandıracaklarını söyledi. Dış görünüşü, mimarisi, teknolojik donanımı ile daha modern bir hizmet binası ile hizmet kalitesinin de daha yukarılara çıkacağını belirten Başkan Aşgın, binanın en kısa sürede tamamlanıp hizmete sunulacağının altını çizdi.

Bir yandan iç cephe giydirmeleri yapılırken, diğer yandan da elektrik tesisatlarının döşendiğini belirten yüklenici firma yetkilileri de “Bina içinde mekanik ve elektrik tesisatı işlerine devam ediliyor. Bina içinde ayrıca zemin duvar ve tavan düzenlemelerine başlandı. Bina dışında ise bodrum perdeleri yalıtımı için kazılar yapılırken yalıtım işlemlerine başlandı.

Bina dış cephesinde yapılacak olan imalatlar ile ilgili hazırlıklar, iskele kurma işlemiyle başlandı.” diye konuştu.

Aşgın’ın yeni belediye hizmet binası inceleme ziyaretinde başkan yardımcıları ve teknik heyet de hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan19 2021-09-10 01:04:25

Hızlandırdık dedikleri fabrika değil ha sakın yanlış anlamayın... Beylerin makam odası... AKP ile şatafatlı makam moda oldu. Lafa gelse hicaz usulu iftar icraata baksan saray yavrusu odalar. Yiyin efendiler yiyin ...İyi yiyin hızlı yiyin çabuk çabuk yiyin

Avatar
Çorum'lu 2021-09-09 19:37:28

Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. Çorumun reçetesi, Çoruma 4 Tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı SEÇİLİRSE Çoruma yatırımlar gelir. Çorum her zaman Üvey evlat.

Avatar
UHUD CAMİSİ YANI ÇOCUK PARKI 2021-09-10 08:39:31

UHUD CAMİSİ YANI ÇOCUK PARKI

Avatar
vatandaş 2021-09-10 08:50:50

neredeyse başkanlık dönemin bitecek bence de biraz hızlandır

Avatar
ÖzÇorumlu 2021-09-10 08:34:37

Buraya bilip bilmeden yorum yazanlara acıyorum. Gerçekten mahşerde hakkı girdiğinizin farkında bile değilsiniz. Binayı yapmasan, takip etmesen niye yapılmadı diyorlar, yapsan saray yapılıyor diyorlar...Yazık! Size konuşa durun Beyler...samimi çalışan insanların hakkına girmeyin, yarın mahşerde hesabını veremezsiniz Vesselam!

Avatar
Seyit Ahmet 2021-09-11 01:19:26

Anca kendinize hanlar hamamlar saraylar şatolar yaptınız yaparsınız zaten

Avatar
Gülser topaloglu 2021-12-28 13:16:48

Eninde sonunda bitmesi iyi olur.ama merak ediyorum karşısındaki harabe yerleri ne zaman düzene girecek bir plan varmı insan merak ediyor.

Avatar
Gülser topaloglu 2021-12-28 13:17:28

Eninde sonunda bitmesi iyi olur.ama merak ediyorum karşısındaki harabe yerleri ne zaman düzene girecek bir plan varmı insan merak ediyor.