Çorum'da 1.500 'Baba’ya hediye paketi

Çorum Valiliği 21 Haziran Babalar Günü’nde  65 yaş üstü ihtiyaç sahibi 1500 babaya hediye paketi dağıtacak.

19 Haziran 2020 Cuma 13:42
Çorum'da 1.500 'Baba’ya hediye paketi

Çorum Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 21 Haziran Babalar Günü’nde  65 yaş üstü ihtiyaç sahibi 1500 babaya pantolon, gömlek, kolonya v ediğer malzemelerden oluşan hediye paketi dağıtacak.
Konuya ilişkin Valilik’ten yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi; “Bilindiği üzere, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle, 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sokağa çıkmalarına sınırlama getirilmiş, bu kısıtlamalar uzun bir süre devam ettirilmiş, halihazırda kısmen yine uygulanmaya devam edilmektedir. Başta yaşlılarımız ve kronik hastalarımız olmak üzere hepimizin sosyal hayatını derinden etkileyen pandemi sürecinde, kıymetli büyüklerimizi her zaman olduğu gibi saygıyla hatırlamak maksadıyla,  21 Haziran Pazar Babalar Gününde, İlimiz Merkezde ikamet eden ve muhtaç durumda olan 65 yaş üzeri 1.500 vatandaşımıza, Çorum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından pantolon, gömlek, kolonyadan ve diğer malzemelerden oluşan hediye paketi dağıtımı yapılacaktır. Bu vesile ile, kıymetli büyüklerimizin nezdinde tüm babaların babalar gününü kutlarız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.