Çorum Gazetesi 10 yaşında

Çorum'da 18 Mart 2006 tarihinde 'Biz Çorumuz, Çorum Biziz' sloganıyla yayın hayatına başlayan...

18 Mart 2015 Çarşamba 18:50
 Çorum Gazetesi 10 yaşında


Çorum'da 18 Mart 2006 tarihinde 'Biz Çorumuz, Çorum Biziz' sloganıyla yayın hayatına başlayan Çorum Gazetesi 10. yaşına girdi. 

Yayın hayatında objektif, tarafsız bir habercilik anlayışıyla Çorum'da yayın yaptıklarını belirten Çorum Gazetesi imtiyaz sahibi Selahattin Ezer, "Gazetecilik ilkelerine sadık kalmayı hedeflerimiz arasına alırken, Çorum'un yararına olan veya Çorum'un gelişmesine etki eden olumsuz gelişmeler karşısında kamuoyu oluşturarak gazetecilik görevini en iyi şekilde yerine getirdik. Bunları yaparken de gazetecilik duygusuyla hareket ettik. Biz Çorum'da Çorumlunun sesi olmayı amaçlıyoruz ve bu doğrultuda yayın hayatımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Ezer, "10. yıl önce ilk sayıyı çıkardığımızda, yayın ilkemiz merak edildi ve yaptığımız yayın sonucunda halkımızın beklentilerine cevap veren, kamuoyu oluşturan ve ilkeli haberciliği kendine şiar edilmiş bir yayın politikası yayın hayatımızı sürdürerek 9. yılımızı doldurduk. Bugün okuyucularımızdan aldığımız güç ve destekle 9. yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Çorum Gazetesi, yayın hayatında her zaman ilkeli, tarafsız ve objektif bir yayın politikası izlemeye özen göstermiştir." şeklinde konuştu.

Toplumun değer yargılarına saygılı, ilkeli, yayın politikasından ödün vermeyen bir çizgi ile Çorum yerel basınına ayrı bir renk kattıklarını belirten Ezer, her zaman Çorum ve Çorum halkının sorunlarına duyarlı bir yaklaşım gösterme çabası içinde olacaklarını, Çorum'u kucaklayan, dürüst, seviyeli, birleştirici, tarafsız, herkes ve her kesime eşit mesafede, objektif olmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.




İHA

Son Güncelleme: 18.03.2015 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.