Çorum gündemini konuştular

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, protokolü üyelerini bir araya getirirken, programda Çorum gündemi konuşuldu.

07 Temmuz 2020 Salı 01:02
Çorum gündemini konuştular

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, protokolü yemekte bir araya getirdi.

MHP İl Başkanı Karapıçak, Çorum protokolüne yönelik bir yemek organizasyonu düzenledi. Programa Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Müftüsü Muharrem Biçer, SGK İl Müdürü Ömer Tök, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya ile parti yöneticileri ve davetliler katıldı. Toplantıda Çorum’un genel sorunları başta olmak üzere gündemde yer alan konular hakkında sohbet ve istişarede bulunuldu.

Son Güncelleme: 07.07.2020 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GÜLDÜRMEYİN BİZİ 2020-07-07 21:17:11

ÇORUMUN SORUNUNU SEN NERDEN BİLEBİLİRSİNKİ GEÇMİŞİN YOK Kİ ÇORUMDA
NE KADAR TANIRSIN ÇORUMU SEN KENDİNE VAZİFE ÇIKARTMIŞSIN GÜLÜYORUZ HALİNE

Avatar
Sehrin sorunu Himalaya dağları gibi 2020-07-08 13:58:13

MHP nin atanmış il başkanı protokole yemek vermiş.İlin valisi,belediye başkanı,vekilleri ve kurum müdürleri şehrin sorunlarını,görüp,çözememiş de,atanmış il başkanı bu işe ön ayak olup,sorunların tespiti ve çözümü için elini taşın altına mı atmış?VAllahi kanaatimce,bu yemek,il başkanının kendini tanıtım toplantısı olmuş.Partinin anketlerdeki oyu % 6 lar gösteriyor.Siz bu soruna bir çözüm bulun.Genel merkez de çözüm bulsun.

Misafir Avatar
Anketörlerin dediği 2020-07-08 17:02:02 @Sehrin sorunu Himalaya dağları gibi

Parti anketlerde baş aşağı gidiyor.İlk seçimde aut.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ben bu işe talibim,haberiniz olsun. 2020-07-08 14:16:01

Yaz geldi.En büyük ve acil sorun sinek ve böcek.Yapılması gereken,sinek ve böcek ilacı almak ve memleketi ilaçlamak, vatandaşımızı rahat ettirmek.

banner165