Çorum hazırlığı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Çorum ziyaretinin Ocak ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

17 Aralık 2019 Salı 14:00
Çorum hazırlığı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Çorum ziyaretinin Ocak ayında gerçekleşmesi bekleniyor.
Edindiğimiz bilgiye göre, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve üst düzey bakanlık bürokratları Çorum programı için hazırlık yapıyor. Milletvekilleri ve teşkilatla yapılacak görüşmelerin ardından Bakan Pakdemirli’nin ziyaret programının netleşmesi bekleniyor.

Bilindiği üzere, Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün ‘Geleceğe Nefes’ seferberliği kapsamında 11 Kasım’da 81 ilde 11 milyon fidan toprakla buluştu. Çorum’da 1 saatte 303 bin fidan dikilerek, Endonezya’nın elindeki dünya rekoru egale edildi. Guinnes Dünya Rekoru Sertifikası, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye takdim verildi. Rekorla ilgili belgeler bizzat Bakan tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erodğan’a takdim edilmişti.
Çorum’un kırdığı rekor üzerine yapılan girişimler neticesinde, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve üst düzey bakanlık bürokratları Çorum’u ziyaret etme kararı almıştı.

Son Güncelleme: 20.12.2019 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2019-12-18 17:37:10

Ne olacak yani sayın bakan gelince ekonomimiz mi düzelecek. Bırakın gelmesinler ALLAH bilir ne kadar ülkeye masraf oluyordur. Bari yerlerinden kımıldamasınlar bakanlarımız bence daha faydalı olurlar.

Avatar
Dürüst 2019-12-21 14:50:30

chphdpkk ortaklığı olmazsa ekonomimiz dahada düzelecek yıllardır terör belası ile uğraşıyoruz abdmuttefikimiz devamlı terörist yetiştiriyor çare bulun hayırlı günler

Avatar
Yıldız 2019-12-21 15:12:18

Lütfiye ilksen ceritoglu kurt izin verirse görüşürsunuz Ak partili olduğuna inanmıyorum lütfiye ilksenceritoglu kurtun