Çorum için aynı azimle çalışma mesajı

Vali Mustafa Çiftçi, yeni yılda Çorum’un gelişip kalkınması için aynı azim ve kararlılıkla çalışacakları mesajı verdi.

30 Aralık 2021 Perşembe 14:46
Çorum için aynı azimle çalışma mesajı

Vali Mustafa Çiftçi, yeni yılda Çorum’un gelişip kalkınması için kamu, sivil toplum ve toplumun tüm kesimleriyle 2022 yılında da azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini açıkladı.

İşte Vali Çiftçi’nin yeni yıl kutlama mesajı:

Tüm Çorumlu hemşerilerimi en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. 2021 senesini geride bırakıyor, yeni ümitler ve beklentilerle 2022 yılına giriyoruz. 2022 yılının, ilimizdeki, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm insanlar için hayırlara vesile olmasını Rabbim'den niyaz ediyorum.

2022 yılının aydınlık bir geleceğe adım atılması yolunda kadim bağlarımızı güçlendirmesi, umutlarımızın gerçekleşmesi için azim ve gayretlerimizi daha da artırması; ülkemize, aynı coğrafyada yaşadığımız komşularımıza ve bütün dünyaya huzur ve istikrar getirmesi en büyük temennimdir.

Başta tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere, yerel yönetimlerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla ve toplumun tüm kesimleri ile birlikte; ilimizin gelişip kalkınması, vatandaşlarımızın refahı ve müreffeh yarınlara ulaşılması yönünde gerekli tüm çalışmalarımız 2022 yılında da azim ve kararlılıkla devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, saygıdeğer Çorumluların ve tüm mesai arkadaşlarımın 2022 yılını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Son Güncelleme: 31.12.2021 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2021-12-31 18:26:34

SAYIN MUSTAFA ÇİFTÇİ, NE ZAMAN ÇORUM'A HAVALİMANI VE DEMİRYOLU İÇİN BİR GİRİŞİMİNİZ, YADA AÇIKLAMANIZ OLACAK. ÇORUMUMUZUN GELİŞİP, KALKINMASI İÇİN HAVALİMANI VE DEMİRYOLU ŞART, ŞART, ŞART.

Avatar
Çorum'lu 2021-12-31 18:55:04

RAHMETLİ RECEP YAZICIOĞLU TOKAT'A HAVALİMANI'NI YAPTIRMAK İÇİN ÇOK ÇABA HARCAMIŞ VE YAPTIRILMASINDA ÖNEMLİ KATKISI VARDIR. ÇORUMUMUZA GELEN VALİLER DEN SADECE AHMET KARA İLGİLENMİŞ VE GİRİŞİMLERDE BULUNMUŞTUR.ÇORUMUMUZA GELEN VALİLERİN NE HİKMETSE YARIM KALAN ÇORUM HAVALİMANI HİÇ Mİ HİÇ GÜNDWMLERİNDE OLMAMIŞTIR. ACABA RECEP TAYYİP ERDOĞAN'NIN ÇORUMA HAVALİMANI YAPILMAMASI İLE İLGİLİ ÖZEL BİR TALİMATIMI VARDIR.

Avatar
neriman 2021-12-31 21:24:34

Çorum'a hava limanı lazım değil şarttır.Sinop'ta bile varken Çorum'da olmaması zaten abestir.fazla söze gerek yok...

banner165