Çorum İHH Kosova’da

İHH, hayırseverlerin desteğiyle Ortadoğu'dan Afrika'ya, Balkanlar'dan Uzakdoğu'ya, Orta Asya'dan Latin Amerika'ya kadar...

02 Ekim 2013 Çarşamba 10:42
 Çorum İHH Kosova’da


İHH, hayırseverlerin desteğiyle Ortadoğu'dan Afrika'ya, Balkanlar'dan Uzakdoğu'ya, Orta Asya'dan Latin Amerika'ya kadar 114 ülke ve bölgede; Türkiye'de ise 60 farklı ilde yoksulun, kimsesizin ve yetimin yüzünü güldürecek.

İHH Temsilcisi Selim Özkabakçı’nın verdiği bilgiye göre, Türkiyeli hayırseverler bu yıl da Kurban bayramını dünyanın dört bir yanında bulunan mazlumlarla birlikte geçirecek. İHH İnsani Yardım Vakfı’nın düzenlediği Kurban kampanyası kapsamında Türkiye’den yola çıkacak ekipler 114 ülke ve bölgeyi ziyaret edecek. Bu sene Çorum kurban çalışması için Kosova’da yapılacak. Çorum İHH Gönüllüsü Ahmet Özgün, İHH’nın Kosova çalışmasında Kurban Yardım Koordinatörü olarak yer alacak.

Vakfın kurban organizasyonunda öncelik mülteci kampları, savaş, doğal afet, kronik açlık ve yoksulluk bölgeleri ile yaşlılar, kimsesizler, dullar, yetimhaneler, okullar ve hastanelere verilecek.

Bir kurban bedelinin 400 TL olarak belirlendiği kampanya kapsamında bağışlanan kurbanlar İHH ekipleri tarafından bağışçıların kendi seçtikleri bölgelere ulaştıracak.

İHH ekiplerince, çalışma yapılacak ülke ve bölgelerden satın alınacak olan kurbanlar bayram namazının ardından İslami usullere uygun olarak kesilecek. Hazırlanan kurban etleri bayramlaşma merasiminin ardından ihtiyaç sahiplerine dağıtılırken, bağışçılara da İHH tarafından kurbanlarıyla ilgili bilgilendirme yapılacak.

İHH’ya yatırdığınız kurban bedellerini 12.00 – 17.00 saatleri arasında 
0 364 224 2620 Nolu telefon aracılığı ile Çorum İHH kayıt yapıtırabilirsiniz.





Son Güncelleme: 02.10.2013 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.