Çorum-İskilip Yolu'na imza

Çorum-İskilip Yolu'nun tamamının yapımı için sözleşmeye imza atıldı

05 Aralık 2017 Salı 15:43
Çorum-İskilip Yolu'na imza

12 Ekim 2017 günü ihalesi yapılan 55 kilo metrelik Çorum-İskilip Yolu’nun ihale sözleşmesi 4 Aralık Pazartesi günü ihaleyi alan Dalgıçlar firması ile imzalandı.

Bilindiği gibi söz konusu yolun daha önce 26 kilometresinin yapımı için ihalesi yapılmış, çeşitli olumsuzluklar nedeniyle sözleşme fesh edilmişti. Fesih sonrası Belediye Başkanı Recep Çatma 55 kilo metrelik İskilip- Çorum yolunun tamamının yapımı için girişim başlattı.

Çatma, sözleşmenin imzalanmasından sonra yaptığı açıklamada “ İskilip-Çorum yolunun 12 Ekim 2017’de ihalesi yapılmış, itiraz süresinin dolmasının ardından 4 Aralık 2017 tarihinde ihaleyi alan Dalgıçlar Firması ile ihale sözleşmesi imzalanmıştır. Çorum Milletvekillerimiz Sayın Salim Uslu, Sayın Ahmet Sami Ceylan, Sayın Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a, İl Başkanımız Sayın Mehmet Karadağ’a ve yapım aşamasına gelene kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 05.12.2017 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2017-12-06 11:43:06

Başkan Çorum - İskilip yolu duble (bölünmüş) yol mu olacak bir bilgi verseniz

banner165