Çorum Kadınları İçin Güç Birliği Yapacaklar

Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Semrin Kaleli (İş Kadını CHP Belediye Meclis Üyesi), Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Semra Şahin (İlke Gıda Ortağı/ İş Kadını), Ebru Gül Çömüz (Denizbank Çorum Şube Müdürü ), Pelinay Tahtasız (İş Kadını), Nevin Yılmaz (Emekli Bankacı) AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’u ziyaret ederek bir süre görüştü.

28 Şubat 2016 Pazar 14:07
Çorum Kadınları İçin Güç Birliği Yapacaklar

Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Semrin Kaleli (İş Kadını CHP Belediye Meclis Üyesi), Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Semra Şahin  (İlke Gıda Ortağı/ İş Kadını), Ebru Gül Çömüz (Denizbank Çorum Şube Müdürü ), Pelinay Tahtasız (İş Kadını), Nevin Yılmaz  (Emekli  Bankacı)  AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’u ziyaret ederek bir süre görüştü.

Yapılan açıklamaya göre, İş Kadınları Derneği yöneticileri Milletvekili Ceritoğlu’nu, milletvekilliği ve komisyon üyeliği için tebrik ederek, sorun ve taleplerini ilettiler.

Çorum'un Kadın Milletvekili olmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden, İş kadınları, Çorum kadınları için yapılacak projelerde birlikte çalışmak istediklerini ve her türlü desteği verebileceklerini dile getirdiler.


Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceritoğlu, kadınların her alanla hak ettikleri yeri almalarını istediklerini ve bunun için hükümet olarak gerekli düzenlemelerin yapıldığını söyledi.


Ziyaret sonunda Çorumlu iş kadınları günün anısına Ceritoğlu’na bir hediye takdim etti.

Son Güncelleme: 28.02.2016 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165