Çorum kararlı, 'Muhsin Dere'yi yedirmeyiz'

Çorum'un Sungurlu ilçesi Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere’ye yönelik yıpratma operasyonuna tepki gösterdi.

18 Eylül 2022 Pazar 12:24
Çorum kararlı, 'Muhsin Dere'yi yedirmeyiz'

Çorum’un Sungurlu İlçe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Behiç Akkaş, bazı çevrelerin Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere’ye yönelik itibarsızlaştırma ve karalama çalışmalarının arttığını dikkat çekerek, ““Hemşehrimiz Muhsin Dere’nin sonuna kadar yanındayız” dedi.

ALANINDA DONANIMLI, GÜVENİLİR VE STRATEJİK GÖREVLERDE

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere’nin, hem alanındaki donanımı hem güvenirliliği hem de insani duruşu ve memleket sevgisi nedenlerle devletin en tepe noktası tarafından ülke ve millet için stratejik görevlere getirilmesi bazı mahfillerde rahatsızlığa neden olurken, Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, yazılı bir açıklama ile hemşehrilerinin yanında oldukları mesajı verdi.
Akkaş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

ANLAŞILIYOR Kİ...

“Anlaşılıyor ki; ilk defa vatanını, memleketini seven, ilk defa koltuk derdine değil de hizmet derdine düşen, ilk defa samimi, ilk defa kalbi vatan aşkı ile yanan, ilk defa entrika bilmeyen, ilk defa şov yapmayan, ilk defa içimizden biri çıktığı için bu birilerini rahatsız etti.
Anlaşılıyor ki; bazı çevreler Bakan Yardımcısı Muhsin Dere’nin çalışmalarından rahatsız. Sadece çalışmalarından da değil, kişiliğinden, efendiliğinden, çalışkanlığından, samimiyetinde… Bu böyle uzayıp gider. Herkese yutturulan siyasetçi-bürokrat kalıbının dışında, gerçekten samimi çalışıyor.

BAZI MAHFİLLER RAHATSIZ

Haliyle bu durumdan bazıları rahatsız olmaya başladı. Akla hayale gelmeyen yorumlar, karalamalar, niyet okumalar ve itibarsızlaştırma çabaları çoğalmaya başladı. Küçük beyinleriyle bir şeyler yapmaya çalıştıklarını zannediyorlar. Herkes kimin ne olduğunu, kalibresini gayet iyi biliyor.

YANINDAYIZ, YEDİRMEYİZ

Biz Bakan Yardımcımız Muhsin Dere’nin çalışmalarından ve davranışlarından samimi olduğuna inanıyoruz. Biz, Muhsin Dere’nin sonuna kadar yanındayız ve destekçisiyiz. Muhsin Dere’yi yedirmeyiz.”dedi.

Son Güncelleme: 18.09.2022 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.