‘Çorum lehine olan her şeye varız’

Çorum Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Azak, Oda Genel Sekreteri Uzman Dr. Mustafa Sungur ile...

28 Ağustos 2014 Perşembe 11:29
 ‘Çorum lehine olan her şeye varız’


Çorum Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Azak, Oda Genel Sekreteri Uzman Dr. Mustafa Sungur ile birlikte TSO’ya tanışma ziyaretinde bulundu.


Ziyarette açıklamalarda bulunan Dr. Mustafa Azak, yeni oluşturdukları Tabip Odası olarak hem Çorum hem de sağlık camiasına hizmet edeceklerini söyledi.


Yeni yönetim olarak Çorum’da kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini, bu kapsamda da Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı tanışma ziyareti düzenlediklerini belirten Dr. Azak, “Çorum Ticaret ve Sanayi Odamızın faaliyetlerini basından takip ediyoruz ve ilimiz adına gurur duyuyoruz. Tabip Odası olarak, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ile iyi ilişkiler kurarak, görev süremiz içerisinde ilimize faydalı çalışmalar hayata geçirmeyi arzuluyoruz. İki oda arasında uyumlu bir çalışma ortamı sağlamayı hedefliyoruz.” Dedi.


Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Tabip Odası’nı bir meslek örgütü olmasından dolayı önemsediğini söyledi. TSO olarak, Çorum’un lehine atılan her adımda, adım atan kişi ya da kuruluşun yanında olduklarını belirten Başaranhıncal, bu anlamda Çorum Tabip Odası ile de ortak çalışmalar yürütüleceğinden emin olduğunu kaydetti.





Son Güncelleme: 28.08.2014 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.