Çorum merkezli örgüt çökertildi

Çorum merkezli kontör dolandırıcıları Kars ve Çorum Emniyeti’nin işbirliği ile yakalandı.

02 Ekim 2013 Çarşamba 19:19
 Çorum merkezli örgüt çökertildi

Çorum merkezli kontör dolandırıcıları Kars ve Çorum Emniyeti’nin işbirliği ile yakalandı.

Kars Emniyet Müdürlüğü'nce muhtarlar ve okul idarecilerine yönelik "Huzur Toplantısı" gerçekleştirildi.

Kazımpaşa Polis Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda sunum gerçekleştiren Asayiş Şube Müdürü Hasan Taşkıran, emniyet kayıtlarında 29 hırsızlık ve kavga olaylarına karıştıkları tespit edilen 130 şahıs olduğunu söyledi.

Türkiye'de son yıllarda sıkça yaşanan kontör dolandırıcılığıyla da mücadelelerinin sürdüğünü dile getiren Taşkıran, "Bildiğimiz gibi telefon aracılığıyla da bazı dolandırıcılık olayları meydana geliyor. Kendisini hakim, savcı ve emniyet mensubu gibi tanıtarak internet alanından ve telefonda illegal örgütler tarafından dolandırıcılık olayları da yaşanabilmektedir. Bu konuyla ilgili olarak da Çorum merkezli bir suç örgütünü de çökerttik" diye konuştu.

Taşkıran, suç ve suçlularla mücadele konusunda da katılımcılardan destek istedi.

(CİHAN)




Son Güncelleme: 02.10.2013 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.