Çorum MÜSİAD Urfa’da

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 88. Genel İdare Kurulu Şanlıurfa’da ‘İş Sağlığı, İş Güvenliği ve...

04 Kasım 2014 Salı 18:01
 Çorum MÜSİAD Urfa’da


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 88. Genel İdare Kurulu Şanlıurfa’da ‘İş Sağlığı, İş Güvenliği ve İş Hukuku’ sorunlarının tartışıldığı bir çalıştayla yapıldı. 

Çalıştaya MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’in yanı sıra MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Bakan Yardımcısı Etyemez’in katılım ile gerçekleştirilen çalıştay değerlendirme toplantısında, çalıştay masalarında toplanan sorunlar ve çözüm önerileri ile daha öncesinde şubeler tarafında gönderilmiş olan raporlar değerlendirildi.

MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu, konu ile ilgili Çorum’da ve ülke genelinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerini dile getirdi. Sanayici ve işadamlarının bu konudaki taleplerini MÜSİAD olarak Bakan Yardımcısı ve heyetine ilettiklerini anlatan Bekiroğlu,” Çok verimli bir toplantı geçti. Çorum heyeti olarak birebir görüşmeler de yaptık. İnşallah toplantımız hem Çorum7daki iş dünyamıza hem de ülkemize hayırlara vesile olur.”diye konuştu.





İHA

Son Güncelleme: 04.11.2014 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165