Çorum ne durumda?

Vatandaşlar Çorum'da koronavirüsle ilgili son durumu merak ediyor ve yetkililerden bu konuda açıklama bekliyor

02 Mayıs 2020 Cumartesi 13:32
Çorum ne durumda?

Türkiye genelinde koronavirüsle ilgili alınan önlemlere, önlemlerin ramazan ayı sonrası gevşetileceğine dair her gün çok sayıda haber gündeme düşüyor. Son habere göre ise, ramazan bayramı sonrası normalleşme çalışmaları kapsamında salgın önlemleri yeniden ele alınacak. Bunun için de kritik tarih olarak 5 Haziran belirlendi. Ramazan bayramı sonrasında yapılacak değerlendirmeler sonucunda vaka görülmeyen 15 ilde ‘tersine karantina’ uygulaması değerlendirilecek. Bu haberi okuyan Çorumlular da Çorum’da koronovirüsde son durumun ne olduğunu merak ediyor.

Yetkililerden Çorum’la ilgili güncel rakamların açıklanmasını isteyen vatandaşlar, haberimize yazdıkları yorumda, Türkiye genelindeki durumu yaygın basından takip ettiklerini ancak, Çorum’la ilgili koronavirüs rakamlarını da merak ettiklerini ifade ediyorlar.

Bilindiği gibi şimdiye kadar Çorum Valiliği tarafından bugüne kadar iki kez Çorum’a dair koronavirüs tablosu açıklandı.

İşte okur yorumlarından bazıları:

Vatandaş Bizim Türkiye’deki durumdan haberimiz var Çorum’u bilmek istiyoruz ne durumdayız vefat sayımız hasta sayımız…

Çorum19 Lütfen Çorum’daki güncel vaka sayıları haftalık açıklanmalıdır. Sizler de bu konuda haber yapsanız faydalı olur. 

Ayşe Ş. Bir de Çorum’da ne kadar vaka var onu yazsanız keşke..
 

Son Güncelleme: 02.05.2020 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gördüklerim 2020-05-02 17:29:05

İnsanımız sosyal mesafe prensibini ciddiye almıyor.Fırıncı kapının önüne yazı astığı halde,bir müşteri çıkmadan diğeri içeri giriyor.Mahalli marketlerin sebze meyve reyonunda bir birine yakın sebze ve meyve seçenler özlerden kaçmıyor.Allah'tan nispeten küçük ve vaka sayısı az,bu durum rahatlatıyor.Eğitim ve görgü cidden şartmış.Yaşadıklarımız bu cümleleri yazmaya mecbur ediyor.

Avatar
Hidur 2020-05-02 15:10:48

Çorum da vaka bitmez. Ya bırakın uyanık Bayburt lular bile Somalileri Çorum a bırakıp kaçtı. Vazife, görev, insanlık, vatan sevgisi olunca Çorum baştacı. Çorumlu olmayan atamalar. Rant olunca sanki taşeron şehir. Çorum a hizmet yapılacaksa o zaman ÜVEY EVLAT Çorum. Yıllardır aynı tarhana.

Avatar
Corumlu 2020-05-02 16:20:37

Iki kez açıklama yapildı ama vatandaşa pek inandırıcı gelmedi.
52 vaka varken 63 taburcu olmuştu ya hani

Avatar
saglikci 2020-05-03 09:42:22

Sağlik muduru ve başkani personel veda partilerinde boy boy resim verip bu durumuda haber yapanlardi. insan bi cikarda halki bilgilendirir kaç vaka var, hangi hususlarda test yapilmalidir. bilgilendirme yapar ama nerdeee. siyasilerimiz pek seviyorlar kendilerini ve başkanini. sevsinler bakalim sevsinler

Avatar
Dürüst 2020-05-03 21:08:33

Devleti eleştirenler abdye gidin sadece ünlü şarkıcı futbolcular zenginler gidebiliyormus hastaneye 17 yaşındaki genç parası yetmediği için hastahane önünde ölmüş yan şekilde yatıyor ABD Hastanesi'nin önünde

Avatar
Dürüst 2020-05-03 21:28:49

abdingilteredeki prof lar Çilingiroğlu Türkiye 1 numara deyip gurur duyduğunu açıkladı.Saglik sisteminizin çok üstün üstünün. ötesinde olduğu söyleniyor yabancı gazetecileryabancilar,burada olmaktan şanlı olduklarını söylüyorlar

Avatar
Gamze 2020-05-03 17:06:44

Bence corumda olu sayısı cok koranodan olen cok ama hep kalp yada kanser dıyolar bence bize daha iyi ve guzel bilgi verin mesela pazarlarda Bırcok kurul olusuyo kimse mesafeye uygumuyo onlemını almaları lazım

Avatar
Talat 2020-05-04 03:56:05

Müsaade edilmiyor. Yasak bilmezmisimiz. Yasak yasak yasak