Çorum-Ortaköy yolu 5 yılda bitecek

Çorum’un Ortaköy İlçe Belediye Başkanı Taner İsbir, Çorum-Ortaköy Karayolu'nda yol yapımının 5 yılda biteceğini açıkladı.

08 Temmuz 2020 Çarşamba 13:58
Çorum-Ortaköy yolu 5 yılda bitecek

Çorum’un Ortaköy İlçe Belediye Başkanı Taner İsbir, Çorum-Ortaköy Karayolu’nda yol yapım çalışmalarının 5 yıl içinde tamamlanacağını açıkladı.

AK Parti Merkez ilçe Yönetim Kurulu ve Mahalle Başkanları haftalık olağan toplantısı Ortaköy (Şapinuva) ilçesinde gerçekleştirildi.
Parti yöneticileri tarihi ve turistik mekanları gezdikten sonra Ortaköy Kaymakamı Murat Acar ve Belediye Başkanı Taner İsbir ile görüşme yapıldı.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Çorum-Ortaköy yolunun 5 yıl içinde bitirileceğini, İlçe merkezinde park yeşil alanların artırılması yönünde çalışmalarının devam ettiğini, İncesu kanyonu ve yöresel ürünler dahil ilçeyi tanıtıcı turizm yatırımın ilçeye kazandırılması için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Uysal 2020-07-08 20:52:10

Sayı başkanım oto yollar beş yılda bitiyor beş yıl çok uzun bir zaman dilimi

Avatar
Xyz 2020-07-08 21:47:50

Çocuk 5 yılda ilkokul bitiriyor

Avatar
İskilipden 2020-07-09 06:10:21

Danetleme olsun. örn; Çankırı İskilip yolu açıldı 4. 5. ay hizmet verdi ancak Iskilip 7km de yol bir göçtü halen yapılıyor. bir garanti süreci yokmu yeniden ihale yapılmış halen yapılıyor. Yol kalitesi kötü çukur ve erime mevçut.
İskilip Çorum yolu kaç yıldır yapılıyor.
İskilip Tozya yılu 10 km. si bitti. Gerisi (43 km). sözler vardı seçim öncesi. Ancak seçim bitti sözler suspus. Diyeceğim 5 yıl çok. çok. 7. 8. üyda bitmeli insan imreniyor akdeniz. ğüneydoğu yollarına. InşAllah çabucak biter hayırlı olsun İNŞALLAH.

banner165