Çorum simidi yedi, alkışladı, sohbet etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gazi Caddesi boyunca yürüdü

02 Şubat 2019 Cumartesi 17:04
Çorum simidi yedi, alkışladı, sohbet etti

Bugün Çorum'da çeşitli toplantılar ve ziyaretler yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gazi Caddesi boyunca yürürken, esnafı ziyaret etti, çockuları sevdi, Çorum simidi yedi.

Çorum Valiliği'ni ziyareti sonrasında  Gazi Caddesi boyunca yürüyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, kimi zaman esnaf ziyareti yaptı, kimi zaman da sokaktaki vatandaşla sohbet etti. Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri, AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı'nın da eşlik ettiği yürüyüşte Oktay, sokak müziği yapan gençleri dinleyerek onları alkışladı. Oktay daha sonra da Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül'ü ziyaret etti.

Son Güncelleme: 02.02.2019 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BUhari 2019-02-02 21:25:03

Cumhurbaşkanı yardımcısı mı? Akparti genel başkan yardımıcısı mı? Belli değil. Bu bir tek bana mı yanlış geliyor?

Avatar
Haluk 2019-02-03 01:27:39

Biz de bir simite bir de 350 milyon kağıtlık ihracat yapan Çorum’a 40 milyonluk ihracat rakamına ancak ulaşan memleketiniz Yozgat’a yaptığınız havaalanının daha büyüğünü bölgesel olarak Ahlatçı’nın önerdiği gibi yerden ısıtmalı şekliyle Çorum’da kısa bir zamanda istiyoruz Ankara’dan yani hükümetten.