Çorum, Skal Karadeniz Kulübü’nde

SKAL International Ankara Kulübü’nün bu ayki konuğu Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir oldu.

25 Eylül 2013 Çarşamba 13:52
 Çorum, Skal Karadeniz Kulübü’nde

SKAL International Ankara Kulübü’nün bu ayki konuğu Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir oldu.

Lugal Sheraton Ankara Hotel Aruni Restaurant&Bar’daki toplantıda, Skal üyeleriyle bir araya gelen Metehan Demir, ülke ve Ankara gündemine ilişkin gelişmeleri değerlendirdi.

Ankara Skal Başkanı Çiçek Mayda, toplantının açılış konuşmasında federasyon toplantısının etkinlikleri hakkında bilgiler verdi. Mayda, 5 Ekim’de gerçekleştirilecek olan Skal Dünya Kongresi’ne katılım hakkında açıklama yaparak, İzmir’in 2015’teki ‘Dünya Kongresi’ne adaylığına da değindi.

İŞ VE SİYASET DEĞERLENDİRMESİ

Skal Federasyonu Dernekleri Genel Sekreteri Savaş Çolakoğlu ise, eylül ayında kurulan Skal Karadeniz Kulübü hakkında bilgiler vererek,

Samsun, Sındırgı, Çorum, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun olmak üzere 7 kulübü kapsadığını ve 28 üyesi bulunduğunu söyledi. Bu ayın konuğu olarak Skal International Ankara Kulübü üyeleriyle buluşan Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir, iş ve siyaset dünyasındaki gelişmeler hakkında üyeleri bilgilendirdi. Demir, daha sonra ülke ve Ankara gündemine ilişkin gelişmeleri değerlendirdi. Demir, konuşmasının ardından Skal Ankara Kulübü’nün konuğu olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Toplantının sonunda Skal Ankara Başkanı Mayda, Metehan Demir’e katılım plaketi takdim etti.

(Hürriyet)






Son Güncelleme: 25.09.2013 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165