Çorum tanıtım günlerine hazırlanıyor

14-17 Kasım 2013 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan...

07 Ekim 2013 Pazartesi 20:07
 Çorum tanıtım günlerine hazırlanıyor


14-17 Kasım 2013 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ‘Çorum Tanıtım Günleri’ kapsamında Valilik’te bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Vali Sabri Başköy başkanlığında düzenlenen toplantıya; Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Vali Yardımcısı Fikret Zaman, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ankara Çorum Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Çağır ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Bu tür organizasyonların illerin kültürel, turizm, sanayi gibi alanlarda tanıtımına ve markalaşmasına katkılar yaptığını belirtenn Vali Başköy; "Geçen yıl ilki yapılan ‘Çorum Tanıtım Günleri’ yoğun ilgi gördü. Dolayısıyla Çorum’un sosyal, kültürel, turizm ve sanayi potansiyelinin tanıtılması açısından önemli bir fırsat." dedi.

‘Çorum Tanıtım Günleri’ ile ilgili bir sunum gerçekleştirilen toplantıda; karşılıklı değerlendirme ve alınan kararların akabinde toplantı sona erdi.







Son Güncelleme: 07.10.2013 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan Subaşı 2013-10-07 22:05:26

sayın valim; kaymakamların çoğu göreve yeni başladı. bu tanıımda nasıl başarılı olacaklar? sivil örgüt olarak sadece ticaret odasini davet etişsiniz. bu merkeziyetçiliktir. bu yil da yine geçen yilki hava gibi mi olacak. çorumun tanitimi?

Avatar
yokheri 2013-10-07 22:49:43

herkes yaz günü yapar bizimkiler kışın yapıyor amacınız ne arkadaş ve bunu neden istanbulda izmirde de yapmıyorsunuz