Çorum ve Amasya Denetim Komisyonları’ndan Ziyaret

Çorum ve Amasya Denetim Komisyonları Üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan’ı ziyaret etti.

24 Ocak 2014 Cuma 11:46
 Çorum ve Amasya Denetim Komisyonları’ndan Ziyaret


Çorum ve Amasya Denetim Komisyonları Üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan’ı ziyaret etti.

İl Genel Meclisi’nin 7 Ocak 2013 Salı günkü toplantısında 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 17. maddesi gereğince İl Özel İdaresi’nin 2013 yılı gelir, gider ve hesap raporlarını incelemek üzere 5 kişilik Denetim Komisyonu’nu belirlemek üzere gizli oyla seçim yapılmıştı.

İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker başkanlığında yapılan toplantıda gerçekleştirilen seçimlerde Yurdanur Özzehinli, Mehmet Ali Erdoğan, Duran Çardaklı,  Süleyman Ateş ve Mahmut Topal Denetim Komisyonu üyeliğine seçilmişlerdi.

Seçimlerin ardından Çorum İl Genel Meclisi Denetim Komisyonu Üyeleri, Yurdanur Özzehinli’nin komisyon başkanlığında Çorum İl Özel İdaresi’ndeki çalışmalarına başladılar.

Bu kapsamda Amasya İl Genel Meclisi Denetim Komisyonu’ndan da Çorum’a bir ziyaret gerçekleştirildi. Her iki ilin Denetim Komisyonu Üyeleri, Çorum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan’ı da ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette Amasya İl Genel Meclisi Denetim Komisyonu Başkanı Hasan Avcı ile Üyeler Ali Göz, Mehmet Sami Bilgin, Sezai Cingöz yer aldı.








Son Güncelleme: 24.01.2014 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.