Çorum ve Kırıkkale’den İzmir’e destek

Kırıkkale ve Çorum'dan deprem bölgesine destek amaçlı ekipler sevk edildi.

30 Ekim 2020 Cuma 21:22
Çorum ve Kırıkkale’den İzmir’e destek

Kırıkkale ve Çorum'dan deprem bölgesine destek amaçlı ekipler sevk edildi.
Ege ve Marmara Bölgesi'nde geniş bir alanda hissedilen 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin en çok hissedildiği İzmir'in birçok noktasında yıkılan binalarda arama ve kurtarma çalışmaları başlatıldı. Çalışmalara destek ve göçük altında kalan vatandaşları kurtarmak için Kırıkkale ve Çorum'dan da bölgeye ekipler sevk edildi. Kırıkkale'den İzmir'e 1 ambulans, 1 UMKE ve 1 arama kurtarma aracı ile 13 personel gönderilirken, Çorum AFAD'dan da 2 araç ve 5 kişilik arama kurtarma ekibi yola çıktı.
İHA

Son Güncelleme: 30.10.2020 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2020-10-31 07:51:00

Büyük geçmiş olsun.Yüreğimiz yandı. 2. 3. yılda deprem yaşıyoruz kurtarma çalışmaları aynı bina üstünde insanlar. Büyük 4 ayakmı masa şeklinde vinçler yapılsa üstüre insan çıkmadan vakum veya süyük süpürge şeklende enkazı toparlama aparatı DÜŞÜNÜLMEZMİ ENKAZ ÜSTÜNDE ELLİ İRSAN 70 KĞ DAN TON GERÇEKTEN İNCE DÜŞÜNMELİ BİRİ BU MAKİNALARDAN ÜRETME VELA DAHA DEĞİŞİK ÇÖZÜMLER MASAYA KONMALI ENKAZ KALDIRMA YÖNÜNDEN.

banner165