Çorum yakın takipte

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Çorum Belediyesi’nin çalışmalarını takip ettiklerini bildirdi.

29 Haziran 2022 Çarşamba 14:44
Çorum yakın takipte

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Çorum Belediyesi’nin çalışmalarını takip ettiklerini bildirdi.
Belediye’den yapılan yazılı açıklamaya göre; Yılmaz’ın belediye çalışmalarını yerinde inceledi ve  Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a tam not verdi.

Başkan Aşgın’la Çorum Belediyesi’nin tamamlanan ve devam eden projelerini gezerek bilgiler alan Yusuf Ziya Yılmaz, AK Belediyeciliğinin en güzel örneklerini Çorum’da gördüklerini ifade etti.

Çorum’u yakından takip ettiğini, Belediyenin çalışmalarını takdirle karşıladığını vurgulayan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yılmaz, “Başkanımız enerjisi ve çalışkanlığıyla takdir topluyor. Çorum halkıyla her daim içi içe. Vatandaşlarla iletişimi üst düzeyde. Başkanımızı tebrik ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın insanı merkeze alan, insana dokunan, gönül belediyeciliğine yakışan çalışmalarını yakından takip ettiklerinin altını çizen Yusuf Ziya Yılmaz, “Başkanımızla çalışmaları gezerken hiçbir ayrım gözetmeden hizmet eden, eser üreten, yatırım yapan bir belediyecilik anlayışını gördük. Başkanımızın Çorum’a dair çok önemli projeleri var. Kültür, sanat, spor, sosyal yardımlar, altyapı, üstyapı, yeşil alan çalışmaları yıllarca belediyecilik yapmış birisi olarak beni de heyecanlandırdı.” ifadelerini kullandı.
Başkan Aşgın’ın AK Parti Teşkilatları, şehirdeki tüm kurumlarla ve STK’larla uyum içerisinde çalıştığını gördüklerini de dile getiren AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Çorum’a sıklıkla uğruyor, Başkanımızla istişarelerde bulunuyoruz. Çorum’da güzel işlerin yapıldığına şahit oluyoruz.” diye konuştu.

ÇİMENTO ALANI İÇİN FİKİR VERDİ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, çimento fabrikası arazisinin satın alınmasının büyük bir belediyecilik başarısı olduğunun altını çizdi.

1 Milyon 384 Bin m2 gibi devasa bir arazinin hem de şehrin merkezinde yer alan bir bölgenin alınmasının önemine vurgu yapan Yılmaz, “Çimento fabrikası arazisini Brezilyalı Votorantium firmasından satın alınması büyük bir başarı. Burada kurulacak yeni bir şehir Çorum için çok büyük bir kazanım olacaktır. Bizler de bu bölgede kurulacak yeni şehirle ilgili Belediyecilik tecrübelerimizi Başkanımıza aktarma imkânı bulduk.” şeklinde konuştu.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ın ilgisinden hayli memnun olan Başkan Aşgın, Yılmaz’a teşekkür etti. Aşgın, Velipaşa Hanı, Hanımeli Yöresel Satış Noktaları, Tarihi Meydan Projesi, Dikiciler Arastası Restorasyonu, Yeni Mezarlıklar Müdürlüğü Hizmet Binası, Çoruminia, Millet Bahçesi, Çorbis, Biyokütle Enerji Üretim Tesisi, Bedesten ve Çok Katlı Yeraltı Otoparkı, 7500 kişiye Sosyal Destek Kartı, Sosyal Tesisler ve Cephe Sağlıklaştırma çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgiler aktardı.

Son Güncelleme: 01.07.2022 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 2022-06-29 15:54:00

yusuf ziya yılmaz gelir oy verir o zaman

Avatar
Çorum 19 2022-06-29 23:51:53

Meydan bir hilkat garibesi adam fabrikayı kapatıp üretimi bırakmış boş arsayı parayi bastıran alır onemli olan fabrikanın üretime devamiydi

Avatar
Ceylan 2022-07-01 18:02:19

Yeni bediye binasının tamamlanması yüz karası olarak aşkın başkana yeter geldi geleli ne yapmış Eğer ibrahim aşkını tekrar başkan olarak getirirlerse asla Ak parti kazanamaz

Avatar
Gül 2022-07-03 23:05:00

Biz kapattığınız fabrikaları geri istiyoruz iş olmayınca para para olmayıncamutluluk olmuyor boşanmalar çok oluyor çimonto fabrikasının yerine fabrika istiyoruz mutluluk olmayan mahalleyi ne yapalım

banner165