Çorum’a 25 kontenjan

Çorum’a bekçi alımı için 25 kişilik kontenjan ayrıldı.

06 Mart 2019 Çarşamba 12:16
Çorum’a 25 kontenjan

Çorum’a bekçi alımı için 25 kişilik kontenjan ayrıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün illere göre bekçi alım kontenjanı belli oldu.

Bekçi alımı başvurusu ile ikamet ettikleri il ve ilçe merkezlerinde Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev almak isteyen genç vatandaşlar, Polis Akademisi internet sitesinden müracaatlarını gerçekleştirebilecek. Bekçi alımı başvuru şartları hakkında bilgiler yayımlayacak olan başkanlık, hangi kriterleri taşıyanların bu ilana başvurabileceğini belirlemiş olacak.
Hürriyet’in haberine göre, peki, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? İşte, illere ayrılan kontenjanlar ve detaylı bilgiler.
Bir süredir başvuru süreci hakkında resmi mercilerden açıklamalar gelen bekçi alımı  için Polis Akademisi Başkanlığı başvuru şartları konusunda bazı detaylar yayımlayacak. Bekçi olmak isteyen adaylar, bu detayları göz önünde bulundurarak müracaatlarını gerçekleştirecek. Peki, bekçi alımı hangi ilde kaç kişi olarak yapılacak? İşte, bekçi alımı başvuru şartları ve detaylı bilgiler.
BAŞVURULAR POLİS AKADEMİSİ (PA) İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN ALINACAK
Bekçi olmak isteyen adaylar, müracaatlarını Polis Akademisi internet sitesi (Pa.edu.tr) aracılığıyla yayımlanacak ekran üzerinden gerçekleştirecek. E-Devlet şifresiyle erişilebilecek bu ekran üzerinden aranan şartlar ve iletişim bilgilerine dair bazı bilgiler girilecek.
Ön başvurularını gerçekleştirecek olan adaylar, daha sonraki süreçte ise şahsen başvuru, evrak teslimi, ön sağlık kontrolünden geçecekleri merkezleri yine kurumun resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilecek.
Polis Akademisi Başkanlığının bugün içerisinde başvuru ekranını erişime açması bekleniyor. Başvuru ekranı erişime açılır açılmaz tüm detaylar haberimizin içerisine eklenecektir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165