Çorum’a geliyorlar

Europa-Orient Dostluk ve Barış Rallisi yarışmacıları Çorum etabına katılacak.

15 Mayıs 2018 Salı 13:35
Çorum’a geliyorlar

Avrupa Birliği Bakanlığı nezdinde desteklenen ve bu yıl 13.'sü gerçekleştirilen Europa-Orient Dostluk ve Barış Rallisi yarışmacıları şehir turu attı.

Fransa'nın Strasburg şehrinden Ürdün'e kadar uzanan yolculukta 15 ülkeden 120 araç ve uluslararası basın mensuplarıyla birlikte yaklaşık 300 katılımcı yer alıyor. Kozlu sahilindeki açılış etkinliklerinin ardından Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın startı ile şehir turu gerçekleştirildi. Direksiyona geçen Vali Ahmet Çınar da konvoya katıldı ve ardından şehir turu gerçekleştirildi.

Vali Ahmet Çınar, rallideki katılımcılara teşekkür etti. Ralli, Kilimli yolundan Filyos'a ulaşım ve 3.Ödev olan Filyos Kalesi'nden Filyos Vadisinin fotoğraflanması ile devam edecek. Saltukova'dan yola çıkacak olan konvoy, Çorum Etabı'nı gerçekleştirecek.

İHA

Son Güncelleme: 15.05.2018 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165