Çorum’a ikinci sosyal tesis

Çorum Belediyesi Millet Bahçesi'nden sonra Piribaba Parkı'nda ikinci sosyal tesisi hizmete açmak için çalışmalara başladı.

17 Nisan 2020 Cuma 17:29
Çorum’a ikinci sosyal tesis

Çorum Belediyesi Millet Bahçesi içerisinde bulunan sosyal tesislerden sonra Pirbaba Parkı içerisinde de yeni bir sosyal tesis daha açacak. Pirbaba Sosyal Tesislerinde tadilat çalışmaları başladı.

Mart ayı içerisinde yapılan tadilat ihalesi ile birlikte çalışmalarına başlanan Çorum Belediyesi Pirbaba Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’a yakışır bir sosyal tesis daha kazandıracaklarını belirtti. Millet Bahçesi içerisinde açılan Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri’nin Çorum halkı tarafından çok beğenildiğini ifade eden Başkan Aşgın, “Sosyal tesislerimizin devamının geleceğini daha önce ifade etmiştik. Verdiğimiz sözleri yerine getirmekten gurur duyuyoruz. Koronavirüsle mücadelemiz sürerken bir yandan da sürecin ardından vatandaşlarımızın daha güzel bir Çorum’a kavuşması için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Hemşehrilerimiz bu süreçte lütfen hem kendi sağlıkları hem de sevdiklerinin sağlığı için evlerinde kalmaya devam etsinler. İnşallah hep birlikte daha güzel bir Çorum’a kavuşacağız” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 05.10.2020 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil Hatipoğlu 2020-04-17 18:23:32

Belediye tarafından kiraya verilmiş bir çay bahçesi vardı.İşletmeci niye vazgeçti de siz işletmeye karar verdiniz?İşletmeci hangi haklarla belediyeye geri devretti?İşletmeci yükümlü olduğu cezai şartları yerine getirdi mi?Kamunun hakları korundu mu?Bununla ilgili kamuoyunu aydınlatma yükümlülüğünüz bulunmaktadır.

Avatar
recep 2020-04-17 17:34:15

kazandıracağız derken? vardıya orda çay bahçesi zaten. kiraya vermeyeceğiz de kendimiz işleteceğiz desene, yeni bir iş yapıyomuş gibi..

Avatar
Ahmet 2020-04-17 18:31:04

Faaliyet olacak, ihale dönecek, israf kimsenin umurunda değil. Neyi vardı oradaki çay bahçesinin? Altın kaplama musluk mu eksik?

Avatar
Hayırdır 2020-04-17 19:18:49

Hayırdır belediyeye 10 yeni torpilli memur almak için mi hali hazırda var olan çay bahçesini belediyeye devraldiniz. VAllahi bilemedim

Avatar
Taner 2020-04-17 20:34:16

Çay bahçelerinden sorumlu genel müdürlük te kurulsun . Belediyecilik bu mudur . Ne iliniz var sizin böyle işlerle.

Avatar
Çorumlu seçmen 2020-04-20 20:06:06

Çorum için çok büyük yatırımlar vesselam!