Çorum’a kitap seferi

Bağcılar Belediyesi 3 yıl önce başlattığı 'Gezgin Kitap Projesi' kapsamında 12 kente 60 bin kitap gönderilmesi için çalışmalarına başladı.

21 Eylül 2013 Cumartesi 18:02
 Çorum’a kitap seferi


Bağcılar Belediyesi 3 yıl önce başlattığı 'Gezgin Kitap Projesi' kapsamında 12 kente 60 bin kitap gönderilmesi için çalışmalarına başladı. Dağıtım ekibi 30 Eylül'de yola çıkacak. Her kentin Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 5'er bin kitap teslim edilecek.

Bağcılar Belediyesi, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında bu yıl da 60 bin kitap Anadolu'nun farklı kentlerine gönderilecek. Dağıtıma Zonguldak'tan başlayacak ekip, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Çorum'a giderek kitapları milli eğitim müdürlüklerine teslim edecek.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, başlattıkları projenin yoğun ilgi gördüğünü belirterek, amaçlarının doğu ile batı arasında kitaba ve bilgiye dayalı bir köprü oluşturmak olduğunu söyledi. Bağcılarlı öğrencilerden toplanan ve hayırseverlerin desteği ile alınan kitaplar arasında önemli eserler olduğunu söyleyen Çağırıcı, "Gönderilecek kitaplar arasında klasikler olarak bilinen, Türk ve Dünya Edebiyatı'nın en seçkin eserleri yer alıyor. Bu proje ile öğrencilerimiz arasında, sevgi ve bilgiye dayalı dostlukların oluşmasını ve gönül köprülerinin kurulmasını istiyoruz. 1 milyon kitap dağıtana kadar kampanyamız devam edecek." diye konuştu.

(Cihan)




Son Güncelleme: 21.09.2013 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165