Çorum’a yeni atamalar

İzmir Vali Yardımcısı Alp Aslanargun, Çorum Vali Yardımcılığına, Rize’nin Pazar İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan, Çorum’un Osmancık Kaymakamlığına, Yalova Armutlu ilçe Kaymakamı Bahadır Güneş, İskilip Kaymakamlığına atandı.

01 Aralık 2016 Perşembe 11:29
Çorum’a yeni atamalar


İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan kararname ile 616 mülki idare amiri, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirildi. 75 kaymakam ve vali yardımcısı ise il hukuk müşaviri olarak atandı. 

İzmir Vali Yardımcısı Alp Aslanargun, Çorum Vali Yardımcılığına, Rize’nin Pazar İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan, Çorum’un Osmancık Kaymakamlığına, Yalova Armutlu ilçe Kaymakamı Bahadır Güneş, İskilip Kaymakamlığına, Adana Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, Çorum Valiliği Hukuk Müşavirliğine, Meram Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Çorum Valililği Hukuk Müşavirliğine, Altunhisar Kaymakamı Mehmet Erdem, Ortaköy Kaymakamlığına, Durağan Kaymakamı Turan Soğukoluk Boğazkale Kaymakamlığı'na atandı.


VALİ YARDIMCISI ALP ASLANARGUN KİMDİR?

1956 yılında Manisa'da doğdu. İlkokul ve ortaokulu Manisa'da Liseyi Karşıyaka'da tamamladı. 1980 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. Kara Harp Okulu Komutanlığında tamamladığı askerlik görevinden sonra 1984 yılında Muğla Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Sırasıyla Torul, Ağaçören, Çemişgezek, Derik, ve İvrindi Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Çankırı Vali Yardımcılığı görevinden sonra Bakanlıkta Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekilliği görevlerinde bulundu. 2004-2010 yılları arasında Aydın Vali Yardımcılığı, 2010- 2014 yılları arasında Denizli Vali Yardımcılığı görevinden sonra 2014 Ekim ayında İzmir Vali Yardımcılığı görevine atandı.


KAYMAKAM SELÇUK ASLAN KİMDİR?

1978’ de Kırşehir’de dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kırşehir’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasi Bilgiler Fakültesinden 1998 de mezun oldu. Aynı yıl İ.Ü. İktisat Fakültesinde lisans üstü çalışmalarına başladı. 2001 yılında Edirne Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kaymakam Adaylığı süresinde Keşan, Enez ve Tomarza İlçelerinde Kaymakam Vekilliği Görevlerinde bulundu. 12 ay süreyle Londra’da yurt dışı stajı ve MGK Genel Sekreterliğinde Kamu Diplomasisi kursunun ardından katıldığı 89. dönem Kaymakamlık kursunu dönem birinci olarak tamamlamıştır. 2005 – 2006 yıllarında Kayseri İli Tomarza Kaymakamlığı, 2006–2008 yıllarında Bingöl ili Yayladere Kaymakamlığı görevlerinin ardından 04.08.2008 tarihli kararname ile Kovancılar Kaymakamlığı görevine atanan ASLAN İngilizce bilmekte olup, evli 1 çocuk babasıdır.


KAYMAKAMI BAHADIR GÜNEŞ KİMDİR?

1975 yılında Balıkesir İvrindi İlçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Balıkesir ve Erzurum'da tamamlayarak, 1999 yılında Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Sırasıyla Kütahya Pazarlar, Sinop Dikmen İlçelerinde vekaleten görev yaptı. Yurtdışında 9 ay süreyle Leicester Üniversitesi'nde yabancı dil eğitimi aldı. Afyonkarahisar-Bayat, Karabük – Ovacık,  Iğdır-Tuzluca Kaymakamlığı, Ağrı Vali Yardımcılığı ve Artvin Vali Yardımcılığı görevi yaptı. 2013 yılında çıkan kararname ile Armutlu Kaymakamlığı'ndaki görevine başladı.


 


Son Güncelleme: 01.12.2016 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.