Çorum’da Cumhuriyet coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çorum’da da etkinliklerle kutlanıyor.

29 Ekim 2014 Çarşamba 10:50
 Çorum’da Cumhuriyet coşkusu


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çorum’da da etkinliklerle kutlanıyor. Dün Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan etkinlikler bugün Valilik makamında tebriklerin kabulü ile devam  etti.


Bayram kutlamaları saat 10.00’da Hürriyet Meydanı’nda başladı.


Vali Ahmet Kara, Garnizon Komutanı Jan. Kıd.Alb. Ahmet Yücel ile Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, törene katılan muharip gaziler, öğrenciler, askerler ve vatandaşların bayramını kutladı.


Öğrenciler günün önemini anlatan şiirler okudu, halkoyunları gösterileri yapıldı, kahramanlık marşları seslendirildi.  Vali Kara, halkı selamladıktan sonra tören geçişi yapıldı. Törene vatandaşların ilgisi yoğun oldu.


MADEN FACİASI NEDENİYLE RESEPSİYON İPTAL


Öte yandan Aksaray Ermenek’te 18 işçinin mahsur kaldığı  maden ocağı faciası  nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün düzenleyeceğe resepsiyonu iptal etti. Cumhuriyetimizin 91. yılı münasebetiyle Valilik tarafından bu akşam saat 20.00’de Anitta Otel’de düzenlenecek Cumhuriyet Resepsiyonu'nun da iptal edildiği açıklandı




Son Güncelleme: 29.10.2014 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.