Çorum’da depremzedelere barınma imkanı

Çorum'da başta KYK öğrenci yurtları, kamu tesisleri olmak üzere bazı otel ve apartların depremzedelere açılması planlanıyor.

08 Şubat 2023 Çarşamba 21:36
Çorum’da depremzedelere barınma imkanı

Çorum'da Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı KYK öğrenci yurtları, bazı kamu tesisleri ile bazı otel ve apartların depremzedelere açılması planlanıyor.

Edindiğimiz bilgilere göre; Kahramanmaraş merkezli 10 kenti etkileyen depremin ardından isteğe bağlı olarak depremzedelerin illerde misafir edilmesi öngörülüyor.

Bu kapsamda Çorum'da başta KYK yurtları ve kamu tesisleri olmak üzere bazı otel ve apartların depremzedelere kapılarını açması bekleniyor.

Çorum Valiliği İl Kriz Merkezi'nin deprem bölgesinden gelecek depremzedelere barınma hizmeti sunulması amacıyla planlama yaptığı belirtiliyor.

Son Güncelleme: 09.02.2023 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2023-02-08 23:31:03

Bundan bir buçuk ay öncesinde imar barışı konuşuluyordu. Bilmem kaç kez imar barışı denilen garabeti yaparak çarık çürük yapılara ruhsat veren adamların depremden bizi kurtarmasını bekliyoruz. İmar barışı = cinayete teşebbüs dediğimizde ayağa zıplayanları dün gibi hatırlıyorum!

Avatar
Kadir 2023-02-09 07:40:21

Siyasi Rant için İmar Barışı yapanlar yataklarında rahat uyuyun. Yazıklar olsun..

Avatar
Adamsın 2023-02-09 09:54:24

BUYUK ADAMSIN NAKİ ABİ. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN