Çorum’da DSİ koordinasyon toplantısı

Çorum’da DSİ koordinasyon toplantısı düzenlenecek.

16 Ağustos 2022 Salı 08:39
Çorum’da DSİ koordinasyon toplantısı

Çorum’da DSİ koordinasyon toplantısı yapılacak.

DSİ Genel Müdürü hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akca’nın başkanlığında gerçekleştirilecek toplantıda, DSİ’nin Çorum yatırımları ele alınacak.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Genel Müdür Prof. Dr. Lütfi Akca’yı ziyaret ederek, DSİ'nin ilimizde devam eden ve planlanan yatırımları hakkında fikir alışverişi ve değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti. Kavuncu açıklamasında, “Ayrıca önümüzdeki günlerde ilimizde, DSİ yatırım ve hizmetlerinin masaya yatırılacağı, Çorum DSİ Koordinasyon toplantısı hakkında istişarelerde bulunduk. Kıymetli Genel Müdürümüze misafirperverlikleri ve ülkemize, ilimize yaptıkları, yapacakları önemli hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 13.09.2022 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mısırcı 2022-08-16 15:13:41

750 yıllık Osmanlı mısırı satışlarımız başlamıştır.

Avatar
Hasan 2022-08-16 16:13:19

Bilmediğin işlere karışma, Genel Müdür su mühendisi ve konunun uzmanı, sen ancak kırtasiyeden anlarsın.

Avatar
Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır 2022-08-17 13:49:07

Bizim MİLLETVEKİL'lerinin en iyi yaptıkları iş fotoğraf çektirmektir. Acaba MİLLETVELİ olmadıkları dönemlerde de bu kadar çok fotoğraf çektiriyorlarmıydı? Çorum'umuzun güzel insanları lütfen ama lütfen uyanın artık. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Çorum 2022-08-17 19:55:20

O sandık gelecek o zaman çorumu yönetenlere oy verirsem zehirle zıkkım olsun