‘Çorum’da hukuksal sorunlar var’

İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, Baro Başkanı Av. Altan Akpınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

04 Kasım 2014 Salı 12:46
 ‘Çorum’da hukuksal sorunlar var’


İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, Baro Başkanı Av. Altan Akpınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Baro binasında gerçekleştirilen ziyarete Tarancı’nın yanı sıra şube müdürleri katıldı.


Baro Başkan Yardımcısı Av. Ercan Daşdan ile bazı yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Emniyet Müdürü Tarancı, göreve yeni başlayan Baro Başkanı Av. Akpınar’ı kutlayarak başladığı konuşmasında, yaklaşık 240 bin nüfuslu Çorum Merkez’de hukuksal bazı sıkıntılar olduğunu belirterek, Baro ile birlikte bağlı oldukları bakanlıkları zorlamalarının gerektiğini söyledi. Av tüfeğine verilen cezanın kurusıkıya verilen cezadan daha az olduğuna dikkat çeken Tarancı, bu cezaların caydırıcı olmadığını ifade ederek, av tüfeğine verilen cezanın da en az kurusıkıya verilen ceza kadar olması gerektiğini ifade etti.


Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Baro Başkanı Av. Akpınar da, Emniyet Müdürü’nü 6 aydır takip ettiklerini belirterek, trafikte yaşanan sıkıntıların büyük oranda çözüldüğünü, asayiş olaylarında ise gözle görülür düzelmelerin olduğunu söyledi.





Son Güncelleme: 04.11.2014 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 2014-11-04 13:25:26

tarfikte yaşana sorunlar büyük ölçüde çözüldümü? nerde çorumdanmi bahsediyorsunuz birbirinizi kandirmayin.bir kere çorum modifiye araba cenneti gürültüden durulmuyor.özellikle her asker sevkinde memleket te gürülktüden durulmuyor gece yarisi yataklarimizdan siçrayarak uyaniyoruz.sayin emniyet müdürü buna da bir çare bulsaniz vatandaş size mennettar olacak.ayrica şehrimiz teksasa döndü birbirini vuran vurana soaka ortasi bağ bahçe demeden silah atan atana.çorum için bunlara bir çözüm bulsaniz iyi olur.öyle ssat kulesinin dibinde durupta ceza yazmakla olmuyor.fuar alani ve civarina bir çiksaniz da oaralarda ne hiz limitleri yapiliyo görseniz yeni emniyetin kavşağinda 2 günde bir kaza oluyor bulnlara bir çare bulsaniz sayin taranci şimdiden ilginize teşekkürler

banner165