Çorum’da TOGG’a olağanüstü ilgi

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu tarafından üretilen ülkemizin ilk yerli otomobili TOGG, Çorum'da olağanüstü ilgi gördü.

11 Mayıs 2023 Perşembe 18:02
Çorum’da TOGG’a olağanüstü ilgi

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu tarafından üretilen ülkemizin ilk yerli otomobili, Çorum Belediyesi'nin ev sahipliğinde Çorum’a geldi.

MİLLİ GURURUMUZ

Milli gururumuz TOGG T10X, bugün Çorum’da görücüye çıktı. Türkiye'nin otomobili olma özelliği taşıyan ve ulusal otomobil endüstrisinde yeni bir dönemin kapılarını aralayan TOGG T10X, Çorum’da büyük bir heyecanla karşılandı. Belediye personeli ve vatandaşlar mehter ekibinin gösterisi eşliğinde TOGG T10X model otomobili yakından inceleme fırsatı buldu. Yerli otomobil TOGG, şık tasarımı ve yüksek teknolojisi ile dikkat çekti.

AŞGIN TEST SÜRÜŞÜ YAPTI, VATANDAŞ ÖNÜNÜ KESTİ

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 19 TC 2023 plakalı otomobili Çorum Belediye binası önünde karşıladı.  TOGG ile test sürüşü yapan Başkan Aşgın, aracın tasarımı ve performansına hayran kaldı.  Başkan Aşgın’ın TOGG ile yaptığı şehir turu sırasında sık sık aracın önünü kesen vatandaşlar fotoğraf ve video çekti.

‘BU GURURU YAŞATAN CUMHURBAŞKANIMIZ’

Başkan Aşgın, Belediye binası önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada büyük bir gurur yaşadıklarını belirterek, “7’den 70’e tüm Çorum olarak büyük bir gurur yaşıyoruz. Bize bu gururu yaşatan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederim.” dedi.

'BİR OY ERDOĞAN’A, BİR OY AK PARTİ’YE'

Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğinde de AK Parti’ye destek isteyen Başkan Aşgın, “Recep Tayyip Erdoğan’ın daha güçlü olması için oylarınızı bölmeyin. Bir oy Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy AK Parti’ye istiyoruz” dedi.

AHLATCI DA KONUŞTU

AK Parti Çorum Milletvekili adayı Yusuf Ahlatçı da yeni Türkiye yüzyılına emin adımlarla girdiklerini ifade ederek “İHA’larımız, SİHA’larımız, uçaklarımız, gemilerimiz ve otomobilimizle önümüzdeki yıl Türkiye Yüzyılı olacak. 14 Mayıs hem cumhurbaşkanımızın, hem AK Parti’nin bayramı olacak.” dedi.

BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE TANITIM

Belediye binası önünde düzenlenen törenin ardından Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ile birlikte Togg’a binerek Kadeş Barış Meydanı’ndaki tanıtım etkinliğine katılmak üzere yola çıktı.

KADEŞ MEYDANI DOLDU, TAŞTI

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, Kadeş Barış Meydanı’nda Çorum halkına tanıtıldı. Vatandaşlar, yerli otomobile büyük ilgi gösterdi.

MARŞLAR VE MEŞALELERLE KARŞILANDI

Milli gururumuz TOGG, Kadeş Barış Meydanı’nda belediye bandosu ve meşalelerle karşılandı. Muhteşem görüntülerin yaşandığı tanıtım etkinliğine halkın ilgisi de yoğun oldu.

TOGG SAHAYA İNER İNMEZ...

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur, 19 TC 2023 plakalı TOGG ile Kadeş Barış Meydanı’na girmesinin ardından aracın etrafında büyük bir kalabalık toplandı. TOGG T10X’un görücüye çıktığı tanıtım etkinliğinde bol bol hatıra fotoğrafı çeken vatandaşlar, büyük bir gurur yaşadı.

TOGG ANADOLU’NUN TOPKAPI SARAYI’NDA

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un Anadolu kırmızısı modeli, 8 medeniyete ev sahipliği yapan ve sergilenen 16 bin 500 eserle Anadolu’nun Topkapı Sarayı olarak adlandırılan Çorum Müzesi’nde görücüye çıktı.

HİTİT MEDENİYETİ TOGG’U AĞIRLADI

Dünyanın en büyük medeniyetleri den Hitit İmparatorluğunun başkenti Hattuşa'ya ev sahipliği yapan Çorum Müzesi, Togg'u ağırladı.

VALİ ANADOLU KIRMIZISI TOGG İLE ŞEHİR TURU ATTI 

"Anadolu kırmızısı" rengindeki araçla şehir turu atan Vali Mustafa Çiftçi, müze çalışanları tarafından karşılandı. Müze bahçesinde Togg'a yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, 1914 yılında hastane olarak inşa edilen ve ardından okul hizmeti veren 106 yıllık bir geçmişe sahip olan tarihi bina bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

İŞTE VALİ ÇİFTÇİ’NİN İLK DUYGULARI

Müzedeki programın ardından Vali Mustafa Çiftçi, Togg ile müzeden ayrılarak Çorum Belediyesi'ne geçti. Togg'la sürüş deneyimini basın mensuplarıyla paylaşan Vali Mustafa Çiftçi, aracı çok beğendiğini söyledi. Yerli ve milli aracımız Togg’un ülkemize ve memleketimize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Vali Çiftçi, “Bu aracımız test aracı bütün illere gidiyor ama ilerleyen günlerde ilk etapta valiliklere ve büyükelçiliklere gönderilecek bu araç. Aracı çok beğendim. Gerek iç hacmi, gerek bagajı gerekse de kullanımı ile mükemmel bir araç. Sınıfında Togg'dan daha iyi araçlar vardır ama bu araç tamamen Türk mühendisleri tarafından tasarlandı. Halkımız da yerli ve milli aracı büyük heyecanla karşıladı. Ben de bugün ilk kez yerli ve milli aracımızı deneyimleme şansı buldum. Mutluyum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.05.2023 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Egitim sart 2023-05-11 20:06:06

O resim cekinenlerin kac tanesi togg'u alabilecek guce sahip cok merak ediyorum. Cahillik ve fakirligin resmi bu olsa gerek, egitim sifir, ekonomi cokmus, hukuk ayaklar altinda, liyakat sifir, yolsuzluk tavan yapmis... Ama bizim cahil halkimiz tek bir kisi sarayda yasasin diye , gonderilen araca cilginlar gibi seviniyor. Eskiden siyasetciler ceket gonderirlerdi simdi araba :)) Tamam cok guzel bir yatirim tebrikler ama bu Akp'nin araci degil ki.. Girisimci sirketler bir araya gelmis harika bir arac tasarlamislar. Ama akp ve tek adam rejimi bunu kendilerine maal ediyorlar. Komik ve cok cahilce

Misafir Avatar
Kahraman Çorumlu denen şerefliye 2023-05-12 21:07:45 @Egitim sart

Yazdıklarından anlaşıldığına göre ergen bi halin var. Yaşının küçük olduğu belli , çünkü kamyon ve modifiye tofaş arkası sözler yazıyosun. Mevlana olman için kırık fırın ekmek yemek lazım , yediğin makarnalar işe yaramaz beyninde ödem yapar. Bu arada kardeş falan demişsin , sordum babama tanımıyor seni, ya da hatırlamıyor. Senin kardeşin Suriyeli ,Iraklı ve Afganlar, git onlarla takıl, kağıt falan toplayın

Beğenmedim! (3)
Misafir Avatar
kahraman corumlu 2023-05-12 18:52:16 @Egitim sart

Ben hep gitmişimdir. Kiminin hoşuna, kiminin zoruna.
Mevlana değilim kardeş, adam ol da gel!

Beğenmedim! (3)
Misafir Avatar
Kahraman Çorumlu denen şerefliye 2023-05-12 14:16:52 @Egitim sart

Oturup bana sende olmayan şeyi (şerefi) nasıl anlatacaksın ? Çayı şekeri sen alamazsın ki biri sana verir çay , şeker, makarna, sıvı yağ sende onların sarayda yaşaması için ve daha çok Afgan, Suriyeli , Arap gelmesi için oy verirsin. Çayın şekerini bırakta makarnayı nasıl yiyorsun , salçalı mı , sade mi ? Senin gibi tipleri saat kulesi ya da belediye önünde sergileyeceksin. senden özür dilemem, Yaparım böyle şeyler

Beğenmedim! (3)
Misafir Avatar
kahraman corumlu 2023-05-11 21:36:58 @Egitim sart

Çayın şekersizine; insanın da şerefsizine alışamadım gitti!
Oturur sana şerefi anlatırdım ama kaybettiği bir şeyi dinlemek ağır gelir insana! Kendini özel hissettirdiysem özür dilerim, yaparım böyle hatalar!

Beğenmedim! (10)
Misafir Avatar
İsmail 2023-05-11 21:08:34 @Egitim sart

Bırak arabayı almayı 23.000 tl MTV vergisini ödeyecek para varmı

Beğenmedim! (7)
Avatar
Gariban Mıstık 2023-05-11 21:33:34

Güzel pozlar emme hâlen geçim sıkıntısı çekeriz ağalar

Avatar
Çorumlu 2023-05-11 20:48:35

Belediye başkanı bence makamının ağırlığına uygun davranamıyor.

Avatar
Çorumlu 2023-05-11 21:01:40

Çekemeyenler kininizde boğulun.yok cahilliğin alameti, yok Ak partinin aracı değil girisimcilerin aracıymış. Onceden bu ülkede girişimci yoktu sanki. 60 lı yıllarda girişimciler yaptı devler arkasında durmadı emperyalist köpeklerin korkusu ile sahip çıkmadılar korkularından. 60 yedir bu ülke araba üretiyor olacaktı. Efendim fakir fukara nasıl alacakmış. Audi, vwosvogen, toyoto alanlar bunu alırsa paramız nerede kalır, dışarıya satınca ne olur bu bilmeyecek kadar ahmak olamaz bazıları Ak partiye puan kazandırır diyecek kadar bu memlekete bu millete düşman olan haince düşünce. Allah emeği geçenlerden razı olsun. Çekemeyenler delirmeye devam etsin

Avatar
Corumlu Rumuzlu Cahil makarnaciya 2023-05-11 21:45:54

Corumlu rumuzlu cahil, herhalde yazdiklarimi baska bir organin ile okuyorsun, ya da fazla makarna yemekten beyinde odem yapmis senin :) cahil herif togg'a birsey diyen yok, gurur verici birsey diyorum. Sadece bunu secim malzemesi yapmak ve bir partiye ait gibi yansitmak lazim. Yarin birgun akp gidince elimizde togg kalacak yani. Ha 1960 larda Devrim arabalatini urettirmeyen guc ile akp yi iktidar yapan guc ayni (abd ve yahudi lobisi) yani dijgucler. Gerci senin kafa basmaz. Dombira dombira dombira... erdugan erdugan erdugan :)

Avatar
Şerefe bak 2023-05-12 07:42:36

Millet soğana muhtaç olmuş Togg diyenlerden millet şerefi öğrenmez. Kim yaptı doları 20 lira, enflasyonu % 100'n üzerine kim çıkardı bebek katilinin mektubunu kim okuttu kardeşini kim trt'ye çıkarttı. bana bunu söyleyin Togg' muş bebek katilinden medet ummandan kimse şerefi vatan millet sevgisini öğrenmez.

Misafir Avatar
kahraman corumlu 2023-05-12 20:32:58 @Şerefe bak

Çok ş*refsiz gördüm ama hiçbiri senin kadar profesyonel değildi.

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
şeref... 2023-05-12 13:33:18 @Şerefe bak

sayın apo yu hücresinin kapısını kırıp çıkartacağız... selahattin,pervin,gülten ve tutsak onbinlerce yoldaşımız hepsi bu meydandan size seslenecekler hem de yerel seçimlerde.. kapalı kapılan ardında verdiğiniz sözleri alenileştirin.. yapmazsanız hesabını sorarız.. diyenlerle masaaltı üstü ittifak kuranlar kimdi.. biraz kafam karıştı benim..

Beğenmedim! (2)
Avatar
vatandaş 2023-05-11 19:01:00

belediye başkanının videolarını seyrettim de tamam gurur duyuyorum ama bu kadar lakayıtlığa da gerek yok

Avatar
kahraman corumlu 2023-05-13 22:20:46

Adam olmak; bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır.Gölgene lafım yok o da seni adam sanıp peşinden geliyor.

banner165