Çorumlu 200 aileye yardım

Çorum Anadolu Birliği Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi yaklaşık 200 Çorum'lu aileye gıda yardım paketi dağıttı.

17 Temmuz 2015 Cuma 03:05
 Çorumlu 200 aileye yardım


Çorum Anadolu Birliği Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi yaklaşık 200 Çorum'lu aileye  gıda yardım paketi dağıttı.


Çorum Anadolu Birliği Başkanı Okay Erözgün, yaptığı açıklamada, “Ramazan ayı maddi ve manevi birçok güzelliklerin bir arada yaşandığı, duygu ve hissiyatında öne çıktığı mübarek bir aydır. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayı dini açıdan taşıdığı önemle birlikte müminler arasında sosyal açıdan da yardımlaşma ve dayanışmanın en yüksek olduğu aydır. Dernek olarak Ankara’da yaşayan Çorumlu ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaşmaya çalıştık. Ramazan ayı içerisinde yaptığımız yardımların sonunuda bugün iftar öncesi ihtiyaç sahibi Çorumlu hemşehrilerimize ulaştırdık.Ramazan Ayı boyunca yaklaşık 200 aileye gıda yardım paketi dağıttık”dedi.


Dernek olarak imkanlar doğrultusunda yardım ve projelerinin hız kesmeden devam edeceğini aktaran Erözgün, “Hayır sahiplerini derneğimiz vasıtasıyla bu tür hizmetlere davet ediyorum. Bu vesile ile tüm Çorum'lu hemşehrilerimin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını Kutlar, tüm dünyada sevgi, kardeşlik ve barış getirmesini dilerim” dedi.




Son Güncelleme: 17.07.2015 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.