Çorumlu aile kaza kurbanı

Kahramanmaraş'ta, bayram nedeniyle yakınlarını ziyaretten dönenlerin bulunduğu minibüs, karşı yönden gelen TIR'la kafa kafaya çarpıştı.

18 Ekim 2013 Cuma 18:34
 Çorumlu aile kaza kurbanı


Kahramanmaraş'tan, bayram nedeniyle yakınlarını ziyaretten dönenlerin bulunduğu minibüs, karşı yönden gelen TIR'la kafa kafaya çarpıştı. Hurdaya dönen minibüste bulunan Saffet (59) ile eşi Fatma Ardahanlı (57) olay yerinde hayatını kaybetti, 2'ağır 7 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Kahramanmaraş - Kayseri karayolunun 63'üncü kilometresinde meydana geldi. Çorum'dan Kahramanmaraş'taki yakınlarını bayram nedeniyle ziyaret ettikten sonra dönenlerin içinde bulunduğu Halil Sungur yönetimindeki 19 EZ 637 plakalı minibüs, Tekir Beldesi yakınlarında karşı yönden gelen Hüseyin Çevik (47) yönetimindeki 38 UU 315 plakalı TIR'la kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ön bölümü hurdaya dönen minibüste bulunan Saffet ile eşi Fatma Ardahanlı olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı görenlerin ihbarının ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada minibüste sıkışan sürücü Halil Sungur ile Ali Ardahanlı ve eşi Zülfet Ardahanlı ile çocukları Büşra (20), Beyza (11) ve Reyyan Ardahanlı (4) ve Şenel Sungur yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Fatma ve Saffet Ardahanlı'nın cesedi ise, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için morga gönderildi. TIR sürücüsü Çevik'in gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(DHA)



Son Güncelleme: 18.10.2013 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.