Çorumlu hasta Türkiye yolunda

Çorumlu hasta Mahmut Altın Türkiye'ye geldi.

13 Mayıs 2020 Çarşamba 00:02
Çorumlu hasta Türkiye yolunda

Sırbistan'daki Çorumlu hasta Mahmut Altın ambulans uçakla Türkiye'ye geldi.

Sırbistan Belgrad Şehir Hastanesi'nde 40 gündür tedavi gören yoğun bakım hastası Mahmut Altın, Sağlık Bakanlığı'nın tahsis ettiği ambulans uçakla Türkiye'ye getiriliyor.

28 yaşındaki Çorumlu Mahmut Altın, Belgrad Yunus Emre Enstitüsünde Kültür Sanat Koordinatörü olan ağabeyinin yanına gittikten kısa bir süre sonra hastalandı.

Sırp doktorlar Çorumlu gence Addisson hastalığı teşhisi koydu. Tedavi sırasında kalp krizi geçirerek durumu tamamen ağırlaşan genç için Türkiye'den giden ambulans uçak, Sırp doktorların durumu riskli görmesi nedeniyle tekrar geri dönmüştü.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Yalçın Topçu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, MÜSİAD Sırbistan Temsilcisi Cengiz Tufan ve Sırbistan Büyükelçisi'nin devreye girmesiyle Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen ambulans uçak, Mahmut Altın'ı saat 23.15 itibariyle hastaneden havaalanına getiren ambulansla teslim aldı.

Hasta Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmak üzere Merzifon Havaalanı'na getirilecek. Mahmut Altın, oradan da ambulansla Çorum'a getirilecek.

Son Güncelleme: 13.05.2020 13:58
Anahtar Kelimeler:
Mahmut Altınçorumlu Hasta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feylosof 2020-05-13 01:28:47

Allah razı olsun devletimizden. Sosyal devlet anlayışı, insana değer verme böyle olur. İnşAllah daha fazla terakki edip tüm devletlere öncü de oluruz