Çorumlu ikizler birinci

Ordu’nun Ünye ilçesinde “En Benzer İkizler Yarışması”nın üçüncüsü Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi.

01 Temmuz 2016 Cuma 11:15
Çorumlu ikizler birinci

Ordu’nun Ünye ilçesinde “En Benzer İkizler Yarışması”nın üçüncüsü Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi.


Toplam 26 ikizin katıldığı yarışma izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, jüri karar vermekte zorlandı.


Talip ve Ahmet Aydın adlı ikizlerin sosyal medya üzerinden Ünyeli ikizlerle bir araya gelme düşüncesi, beraberinde değişik fikirleri de getirdi. Akıllarında oluşan “en benzer ikizler” yarışması fikrini üyeleri olduğu Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği ile paylaşan Talip ve Ahmet Aydın, daha sonra Ünye Belediye Başkanı ve Kaymakamının da desteğini alarak Ünye Belediyesi Ramazan Şenlikleri’nde yarışma düzenleme fırsatı buldu. “En Benzer İkizler Yarışması”nda benzerlikleri ile şaşırtan ikizler arasında en çok benzeyenler jüri tarafından belirlenerek ödüllendirildi.


Genç, yaşlı ve minik ikizlerin yer aldığı 26 ikiz kıyasıya yarışken, benzerlikleri ile birbirinden ayırt etmenin bir hayli zor olduğu ikizlerin arasında jüri seçim yapmakta oldukça zorlandı. Yarışmaya Çorum’dan katılan Yunus ile Emre Karaca kardeşler birinci, Ünye’den katılan Azra ve Ravza Can kardeşler ikinci ve Fatsa’dan katılan Sude ile Buse Sünnü kardeşler üçüncü oldu. Jüride yer alan Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, seçim yapmakta zorlandıklarını ifade ederek, ilerleyen yıllarda daha geniş katılımlı En Benzer İkizler Yarışması düzenleyeceklerini belirtti.


Yarışmayı organize eden Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği üyeleri Ahmet ve Talip Aydın ise, yarışmaya istedikleri düzeyde katılım olduğunu belirttiler.


İkiz kardeşler yaptıkları açıklamada, “Bu seneki katılım istediğimiz seviyede oldu. Bütün katılımcılara, ikizlerimize çok teşekkür ediyoruz. Ünyemizde iyi bir görsellik oluşturduğumuza inanıyorum. Ünye Belediyemizin, Ünye Kaymakamlığımızın, Ünye halkının ve Türkiye ikiz, üçüz, dördüz grubundaki üyelerimizin katılımı ile önümüzdeki sene daha geniş kapsamlı yarışma düzenleyeceğimize şimdiden söz verebilirim. Bu seneki yarışmamıza Fatsa’dan, Akkuş’tan, Ordu genelinden, Çorum’dan, Ankara’dan katılım var. Hatta birinciliğimiz Çorum’a gitti, hayırlı olsun” dediler.


 İHA

Son Güncelleme: 01.07.2016 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165