'Çorumlu Obası' açılışa hazır

Çorum Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Sıklık Tabiat Parkı’nda bulunan gençlik obasının ismini “Çorumlu Obası” olurken, açılış 13 Ekim'de...

08 Ekim 2021 Cuma 16:16
'Çorumlu Obası' açılışa hazır

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın seçim vaatleri arasında yer alan Gençlik Obası’nda çalışmalar tamamlandı. Obanın resmi açılış töreni 13 Ekim’de yapılacak.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın Belediye Meclis Toplantısında yaptığı açıklamada, Sıklık Tabiat Parkı’nda yaptıkları gençlik obasının ismini “Çorumlu Obası” olarak belirlediklerini bildirdi.

13 EKİM’DE AÇILIYOR

Başkan Aşgın, “Bu toprakları Türk yurdu yapan oymağın ismi Çorumlu Oymağı’dır. Bunun için obamızın adını “Çorumlu Obası” koyduk. Sıklık Tabiat Parkı’ndaki obamızı 13 Ekim saat 13.00’te hizmete açacağız. Öğrenci ve gençlerimizle birlikte kamp ateşi etrafında kendi türkülerimizi söyleyeceğimiz güzel bir mekanı Çorum halkına kazandırdık. Böylece bir vaadimizi daha yerine getirmiş oluyoruz.”dedi.
Öte yandan “Bedesten ve Çok Katlı Yer Altı Otoparkı” projesinin temel atma töreninin de yarın yapılacağını duyuran Başkan Aşgın, saat 13.30’daki törene Çorum halkını davet etti.

KAYNAK: ÇORUM WEB TV

Son Güncelleme: 10.10.2021 22:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165