Çorumlu pilotun cezası belli oldu

Çorumlu Mahmut Arslan, aylık tutuklama incelemesi sonrası ev hapsi uygulanarak serbest bırakıldı.

23 Mart 2020 Pazartesi 23:40
Çorumlu pilotun cezası belli oldu

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 5 Şubat tarihinde pistten çıkarak 3 kişinin ölümüne 180 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kaza soruşturmasında 24 Şubat tarihinde tutuklanan uçağın kaptan pilotu Çorumlu Mahmut Arslan, bugün yapılan aylık tutuklama incelemesi sonrası ev hapsi uygulanarak serbest bırakıldı.
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen kazadan sonra 24 Şubat tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından, "Taksirle birden çok kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olmak" suçundan tutuklanan uçağın kaptan pilotu Mahmut Arslan, bugün yapılan aylık tutuklama incelemesi sonrası nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
Arslan'ın aylık tutukluluk incelemesini yapan Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Arslan'ın konutunu terk etmeme kararı verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Heri 19 2020-03-24 17:50:55

Zaten bizde çıkamıyoruz vırusten dolayı
Ceza ya bak şaka gibi

Avatar
crm 2020-03-24 08:37:02

cezaya bakar mısın....

Misafir Avatar
Çrm 2020-03-24 10:17:24 @crm

crm ne yapsınlar assınlar mı. Bu ceza değil mahkemesi neticelenmemiş mahkeme neticesi belki hapis cezası alıp hapse girecek

Beğenmedim! (0)
Avatar
Emekli saglikci 2020-03-24 17:56:31

Ne cezası adamın tutuklanması bile hataydı dünyanın neresinde böyle uygulama var adam vuran tutuksuz yargılansın ceza indirimleri yolda Allah tan hakimler sizin gibi düşünmüyor yoksa elde satır milleti dogrardiniz