Çorumlular Dayanışma Gecesi’nde buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çorum Alaca Kargın Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği...

21 Mart 2015 Cumartesi 14:15
 Çorumlular Dayanışma Gecesi’nde buluştu


Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çorum Alaca Kargın Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen yemekte Çorumlularla biraraya geldi. İlkadım Düğün Salonu’nda düzenlenen dayanışma gecesine Yaşar’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, bazı dernek başkanları ve Kargınlılar katıldı. 

Türkülerin hep bir ağızdan söylendiği, halayların çekildiği gecede Kargınlılara seslenen Başkan Yaşar, “Göreve geldiğim günden bu yana demokratik kitle örgütleri ve özellikle hemşeri derneklerine hep destek oldum, olmaya da devam edeceğim” dedi.

Yaşar “Hemşeri dernekleri ülkemizin tutkallarından birisidir. Türkiye’nin birliğine de beraberliğine de, gelenek göreneklerimizin yaşatılmasına da çok büyük katkılar sağlıyor. Doğduğumuz toprakları, geleneklerimizi unutmayacağız ancak doyduğumuz, yaşadığımız topraklara Başkent’imize de hep beraber sahip çıkacağız” diye konuştu.

Kargın Köyü Dernek Başkanı Muharrem Durna da,kendilerine her zaman destek olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a
katkılarından dolayı teşekkür etti.




İHA

Son Güncelleme: 21.03.2015 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.