Çorumlular muhteşem organizasyonla duyurdu

Dünya Çorumlular Konfederasyonu resmi kuruluşunu İstanbul Üsküdar'da Valide Sultan Gemisi’nde düzenlediği muhteşem organizasyonla duyurdu.

29 Haziran 2022 Çarşamba 16:04
Çorumlular muhteşem organizasyonla duyurdu

Dünya Çorumlular Konfederasyonu’nun resmi kuruluşu İstanbul’un Üsküdar ilçesinde Valide Sultan Gemisi’nde düzenlenen organizasyonla resmi kuruluşunu duyurdu.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde gemide gerçekleştirilen kahvaltı programına milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar,  sivil toplum temsilcileri işadamları, sanat dünyasından isimler katıldı.

47 KİŞİLİK YÖNETİM KADROSU

Üsküdar'da boğaza nazır organize edilen coşkulu etkinlikte Dünya Çorumlular Konfederasyonu’nun kuruluşu duyuruldu. 47 kişilik yönetim kadrosu ile birlikte Çorum'a hizmet için hazır olduklarını belirten Dünya Çorumlular Konfederasyonu Genel Başkanı Metin Akkuş, “Konfederasyonumuz Mecitözü Dernekler Federasyonu, Kargı Dernekler Federasyonu olmak üzere 3 federasyonun katılımı ile birlikte kuruldu. Tek amacımız dünyanın kültür merkezi Çorum’a,  hemşehrilerimize en iyi şekilde faydalı olabilmek ve kentin tarihi kültürel yapısını, sanayisini, Türkiye ve Dünyaya tanıtabilmektir. STK'lar hiçbir partinin arka bahçesi olmadı. Parti ayrımı yapılmadan gönüllü hizmet yapıyoruz.  Bünyemizde siyaset yapılmasına kesinlikle müsaade etmeyiz. Çorum’un birlik ve beraberliği her şeyden önemlidir. Ayrıca Türkiye'de bulunan tüm Çorumlu federasyonları da Dünya Çorumlular Konfederasyonu çatısına katılmaya, üye olmaya davet ediyoruz.”dedi.

ÇORUMLULAR GÜÇ BİRLİĞİ YAPTI

Programda Mecitözü Federasyonu Genel Başkanı Kemal Tepe, KAR-DER Federasyonu  Genel Başkanı Selami Topçu, TÜM ÇOR-DER Federasyonu Genel Başkanı Ercan Koşar ve il ve ilçe dernek başkanları Hüseyin Akmaz, Murat Arı, Hüseyin Kuldan, Hasan Sezer, ilhami Dursun, Semra Demirer ve İsmail Kabakdere yer aldı.

METİN AKKUŞ MESAJ VERDİ

Akkuş, genel başkan yardımcıları ile bir araya gelerek 2022-2023 2024 yılında yapılacak projeler ve çalışmalar ile ilgili harekete geçeceklerini, İstanbul'da geçen yıl ilk defa yapılan Çorum İl tanıtım günlerinin çok başarılı olduğunu ve bu yılda 14. 15. 16. 17 Ve 18 Aralık tarihlerinde yine Maltepe'de Çorum İl tanıtım günlerinin onayının İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden alındığını ve Çorum İl tanıtım günlerinin İstanbul Maltepe'de yapılacağının müjdesini verdi Akkuş Valide Sultan gemisini Çorumlular için tahsis eden Üsküdar Belediye Başkanı  Hilmi Türkmen, Başkan Yardımcısı Esat Kalay Belediye Meclis Üyesi İskilipli işadamı Sadeddin Karaca ve günün kahvaltı sponsoru olan Kargılı iş adamı Metin Erişken, matbaa ve basın yayın işleri sponsoru Deniz Özcan’a teşekkür etti.

Kahvaltı programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Çorum eski Milletvekili Salim Uslu, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz da birer konuşma yaptı.

Son Güncelleme: 29.06.2022 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Md 2022-06-30 09:00:14

Organizasyonda acaba Çorum'da yaşayan kimse var mıydı ?

Avatar
Nuri Gazozcu 2022-07-02 22:03:08

Çorumlular a Yakışırrr.

Avatar
S. S 2022-07-03 03:22:22

Yine zenginler kendine eğlence programı hazırlamış.

banner165