Çorumlular’dan Çanakkale Türküsü

Balıkesir Erdemit'te yaşaşyan Çorumlular şehitler için saygı programında buluştu

20 Mart 2018 Salı 14:17
Çorumlular’dan Çanakkale Türküsü

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, aylık buluşma yemeğinde bir araya gelen Çorumlular şehitler için saygı duruşu yaparken, hep bir ağızdan Çanakkale Türsüsü söyledi. Körfez Çorumlular Platformu Başkanı İsmail Eker, katılımcılara teşekkür ederken, hemşerilerinin acı ve tatlı günlerinde hep yanlarında olduklarını söyledi.

Körfez Çorumlular Platformu’nun geleneksel aylık buluşma yemeği Edremit Güre’deki bir termal otelde yapıldı. Burhaniye’den, Edremit’ten ve Akçay’dan çok sayıda Çorumlunun katıldığı yemekte şehitler için saygı duruşu yapıldı ve Çanakkale Türküsü okundu. 5 yıldan bu yana her ay bir araya geldiklerini anlatan Körfez Çorumlular Platformu Başkanı İsmail Eker, ”Çorumluyuz birbirimizden sorumluyuz diyoruz. Bu nedenle hemşerilerimizin acı ve tatlı günlerinde hep yanlarındayız. Bu gün de 72. defa bir araya geldik. Allah ömür verirse bu toplantılarımız devam edecek. Hemşerilerimizin önerilerine açığız. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

İHA

Son Güncelleme: 20.03.2018 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın 2018-03-20 15:52:20

Mükemmel rakıyla kutlama kafaya bak Siz neyin kutlamasını yapıyorsunuz Çanakkale rakıyla alındı

Avatar
İSHAK 2018-03-20 15:00:31

TEKBİR VE DUALARLA ÇANAKKALE DESTANI YAZAN ECDADIMIZI, RAKI İLE KUTLADIĞINI İDDİA EDEN BU İNSANLAR.. ..

Avatar
Kenann 2018-03-20 16:55:57

Sofrada rakı kadehi alenen gözüküyor.. Eğer Çanakkale şehitleri böyle yad ediliyorsa Ecdadın kemikleri sızlar.. Merhum Akif Diyor ki; Irzımızdır çiğnenen evladımızdır doğranan. Hey sıkılmaz ağlamassan bari gülmekten utan

Avatar
Ehuehu 2018-03-20 18:02:28

Namaz kılarak şehadete giden ecdatlarını rakı masalarında andılar öylemi.