Çorum’un kanı ülkesi için akar

Çorum Kent Konseyi Zeytin Dalı Operasyonuna destek amacıyla kan bağışı kampanyası başlattı

20 Şubat 2018 Salı 18:30
Çorum’un kanı ülkesi için akar

Çorum Kent Konseyi, Zeytin Dalı Operasyonuna destek olmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenliyor.

Türk Kızılayı ve ile birlikte düzenlenecek olan kan bağışı kampanyası hakkında bilgi veren Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, sınır güvenliğini korumak amacıyla Suriye’deki terör örgütlerine yönelik operasyon gerçekleştiren Mehmetçik’e destek olmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenledikleri söyledi.

Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, 21 Şubat Çarşamba günü saat 10.00’da başlayacak olan kan bağışı kampanyasının akşam 19.00’a kadar devam edeceğini belirterek, tüm Çorum halkını Belediye yanındaki Kızılay Kan Merkezinde kan bağışı kampanyasına destek vermeye davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kim sen mi 2018-02-21 00:22:44

Bu arkadaş kanı ni akitmasina gerek yok. 9 yıldır gördüğü yanlışları duyduğu yalanları.Sustuğu bildiklerini anlatsın.Kanida canida kendine kalsın.Elbet Allah bir gün emanetini alır.

Avatar
Zabıta 2018-02-21 00:23:58

İşini yapsın canida Kanida lazım değil.

Avatar
Sami 2018-02-21 18:17:00

Böyle kritik günlerde bu faaliyeti düşünen ve gerçekleştiren Turhan beyi tebrik ederim

Avatar
Makam 2018-02-21 20:12:57

Makamını çok seven bu arkadaş çok sevdiği arkadaşı ona bu görevi veren başkanı için koltuğunu bırakmamış.Vatanı için kanını mı feda edecekmiş hadi bakalım.Mesala milletin emaneti bunca yıl nasıl somuruldugunu anlatsın.Kanını vermiş sayalım şekil yapmasına gerek yok