Çorum’un nabzı burada atacak

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi tarafından yapımı devam Buhara Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

30 Aralık 2013 Pazartesi 17:15
 Çorum’un nabzı burada atacak


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi tarafından yapımı devam Buhara Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Turhan Candan ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Külcü, inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini, inşaatın 2014 yılı içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Çorum ölçeğindeki birçok şehirde böyle bir eserin bulunmadığını, Çorum Belediyesi’nin birçok yeniliği ilk uygulayan Belediyelerden olduğunu söyleyen Başkan Külcü, “Buhara Kültür Merkezi tamamlandığında Çorumluların uzun yıllar kullanacağı büyük bir eser olacak. Bu merkez, sadece Buharaevler mahallesinde ikamet edenlere değil tüm hemşehrilerimize hizmet verecek. Herkes bu hizmetten istifade edebilecek. Buhara Kültür Merkezi, Çorum’un nabzının attığı noktalardan biri olacak ” dedi.

Maliyeti 10 Milyon TL’yi geçen Buhara Kültür Merkezi’nde şu anda dış cephe giydirme ve dış yalıtım ile tesisat çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Şehrimizdeki gençlerimizin, kadınlarımız, engellilerimiz için rehabilitasyon merkezinin olacağı, iki adet yüzme havuzu ve spor salonunun yer alacağı Buhara Kültür Merkezimiz inşallah yeni yılda hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. Buhara Kültür Merkezimizle birlikte Akkent, Bahçelievler, Ulukavak ve Mimar Sinan mahallelerinde de Kültür Merkezleri inşa ettik. İnşallah bu merkezlerimizde kısa süre içerisinde hemşehrilerimizin hizmetinde olacak” dedi.






Son Güncelleme: 30.12.2013 19:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan çağlar 2013-12-30 23:26:59

başbakan hizmet hareketi ile ilgili bir çok mücadele verirken belediye başkanımız çok sessiz.oturduğu makamı bu parti seçmeni ve başbakana borçlu.milletin nabzı başbakan için atıyor.sizin nabzınız ne için atıyor.komuoyuna çıkıp yaşanan olaylarla ilgili bir konuşma yapında başbakanımıza destek olun.bırakın inşatı betonu parkı kim olsa yapar.