Çorum’un turizm dosyası Oktay’da

Belediye Başkanı Zeki Gül, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a Çorum'un turizm dosyasını sundu.

25 Şubat 2019 Pazartesi 12:52
Çorum’un turizm dosyası Oktay’da

Belediye Başkanı Zeki Gül, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a Çorum turizminin gelişmesi için yapılması gereken çalışmaları içeren brifing dosyası verdi.

Belediye Başkanı Zeki Gül yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Yozgat programına katıldık. Cumhurbaşkanı Yardımcımızın Çorum ziyaretinde talep ettiği, şehrimizde turizmin gelişmesi için yapılması gereken çalışmaları içeren brifing dosyasını kendilerine takdim ettik. Şehrimize göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Cumhurbaşkanı Yardımcımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 25.02.2019 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 2019-02-25 15:00:08

Cumhurbaşkanımız yozgata müjde verdi askeri eğitim birliği ilk yozgata gelecekmiş, düşün çorum düşün çoruma hiçbirşey yok

Avatar
Ahmet 2019-02-25 13:07:42

Hititlerin başkentine sahipken mezarlıktaki çocuğu turist çekmek için kullanmayı düşünen il turizm kültür müdürü görevine devam ediyor mu acaba? Donanımlı insanlar bulunduğu mevkide fark yaratır, Sonumuz hayrola.

Avatar
Çorumlu 2019-02-26 07:49:19

Artık dosyadaki faydalı projeleri alıp Yozgat'a uygularlar

Avatar
Haluk 2019-02-26 10:32:26

Oktay Çorum’u düşünmez Yozgat’ı düşünür, askeri birlik havaalanı Çorum’a oylar Yozgat’a düşerken Çorum’da artar, vermeyin abi bir dönem düşsün oyu yüzde yirmiye

Avatar
Turizm Nedir? 2019-02-26 13:10:44

Efsaneler ve hikayeler Anadolu coğrafyasının değerlerindendir.Insanlar bu hikayelerde bazen kendini bulur ve aynı zamanda empati kurar ve bazen de efsanenin yaşandığı yerleri görmek isterler.Mezarlıkta yatanların yaşayanlardan çok efsaneleşmiş hikayeleri vardır.Kaldıki mezarlıklar korkulacak yerler değildir.Gizemli kızımızın gizemli hali korunabilseydi ve tarihimizde olduğu gibi hep birlikte güzel bir hikaye yazabilseydik iyi olmaz mıydı? Fark yaratmak hep birlikte olursa anlamlı olur.Öyle değil mi?

banner165