Çözüm şehir dışı

Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Yasin Doğan, çevre yolunun şehir dışına çıkarılması gerektiği görüşünü savundu.

08 Ağustos 2022 Pazartesi 14:01
Çözüm şehir dışı

Zafer Partisi Merkez İlçe Başkanı Yasin Doğan, çevreyolunda yaşanan kazalarla ilgili tek ve en etkili çözümün yolun şehir dışına çıkarılması olduğunu savundu.

Son günlerde İlim Yayma Kavşağı’nda yaşanan kazaların ardından Pazar gecesi İskilip kavşağındaki kazada anne ve 7 aylık bebeğinin hayatını kaybetmesinin vatandaşları derin bir üzüntüye boğduğunu hatzırlatan Doğan, "Önlem alınması için daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor" diye sordu.

Basın mensuplarının dahi yaşanan kazalara yetişemediğini aktaran Doğan, bölge halkının artık kavşaktan geçerken ölüm korkusu yaşadığını kaydetti.

Sadece birkaç hafta içerisinde yaşanan kazalarda 4 kişinin öldüğünü, 10 kişinin de yaralandığına dikkat çeken Doğan, tüm yetkilileri göreve çağırarak, şöyle dedi: "Çorum çevreyolundaki kazaların artık önüne geçilemiyor. Kısa bir süre önce İlim Yayma Cemiyeti kavşağında yaşanan kazada iki canımızı kaybettik. Birkaç gün önceki kazada 6 kişi yaralandı. Pazar günü meydana gelen kazalarda da gündüz 3 kişi daha yararlanırken gece ise bir anne ve 7 aylık bebeği hayatını kaybetti. Baba da yaralı olarak kurtuldu. Çevreyolu daha kaç kişinin canını yakacak? Tekrar tekrar söylüyoruz şehrin ortasında çevreyolu olmaz. Bununla ilgili yeni projeler yapılmalı, çevreyolunu şehrin dışına taşımalıyız. Çevreyolu yapılana kadar burada gereken önlemler derhal alınmalıdır.
Bu soruna çözüm bulun artık. Başka canlar yanmasın. Çevreyolunda  herkes ölüm korkusuyla ve endişeyle kavşaklardan geçer hale geldi.

Defalarca söyledik ve söylemeye devam edeceğiz. Tedbir almadığınız, çözüm bulmadığınız her gün orada olan kazalardan sizler sorumlusunuz. Şehir içinde kalan çevre yoluna alt geçitler, üst geçitler yapılması veya  çevre yolunun şehir dışına çıkarılması gibi bir çok alternatif var iken, hiç birini yapmadan boş ve bir türlü gerçekleşmeyen vaatler vererek bu sorunu çözemezsiniz.
Milletvekillerinden, belediye başkanına, validen karayolları bölge müdürüne kadar bir kez daha sesleniyoruz; Çevre yolundaki sorunu acilen çözün. Daha fazla ailenin canı yanmasın" dedi.

Son Güncelleme: 08.08.2022 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramiz Dayı 2022-08-08 14:06:59

Bu çocuk da kim? Yarın bende parti kuruyorum

Avatar
hasan 2022-08-08 14:30:14

maşAllah bugun herkes mühandis oldu..her kafadan bir proje.. ya bırakın Allah aşkına herkes işine baksın

Avatar
çorumlu 2022-08-08 16:30:57

bşk oylar zafer partisine,yorum yapan arkadaşlar gazete tv takip etmiyorlar demekki ,köye oturuyorlarsa normaldir

Avatar
Hedef 5071 2022-08-09 10:09:41

20 30 yıl sonra ülkede azınlık olmak istemiyorsanız oylarınızı zafer partisine verin.. Çocuklarınız torunlarınız yolda rahat rahat yürüsün istiyorsaniz oylarınızı zafer partisine verin..

Avatar
dodurgali 2022-08-10 12:30:49

haklısın bşk

Avatar
Mücahit 2022-08-10 23:04:55

Geleceğini çocuklarını düşünmek istiyorsanız oylarınız zafer partisine kazalarla ilgili tek yorum yapan zafer partisi diğer partilerde hiç duyulmadı kaza haberleri yğrü başkan yolun açık olsun inşAllah...