Cuma namazını Yörüklü’de tarihi camide kıldılar

Vali Mustafa Çiftçi ve beraberindeki heyet, Cuma namazını bir süre önce bakıma alınan tarihi camide kıldı.

18 Eylül 2020 Cuma 13:53
Cuma namazını Yörüklü’de tarihi camide kıldılar

Vali Mustafa Çiftçi ve beraberindeki heyet, Cuma namazını bir süre önce bakıma alınan Yörüklü Köyü’nde bulunan tarihi camide kıldı.

Vali Mustafa Çiftçi, Sungurlu Kaymakamı Fatih Görmüş, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Sedat Özmen, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, CHP Sungurlu İlçe Başkanı Ali Erayhan, Devlet Su İşleri Müdürü Murat Şerbetçi, Kültür Turizm Müdürü Sümeyra Şengül, İl Müftü Vekili Adem Aygün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak ve Orman İşletme Müdürü Mehmet Kılıç, Cuma namazını Sungurlu’nun Yörüklü Köyü’nde 1516 yılında Ergülü Baba tarafından yaptırılan tarihi Ergülü Baba Camii’nde kıldı. Bilindiği üzere CHP Çorum yöneticileri tarihi camiyi yerinde ziyaret ettikten sonra konuyu gündeme getirmiş, ayrıca Vali Mustafa Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek cami ve çevresinin bakım ve onarıma alınması gerektiği bilgisini paylaşmışlardı. Bunun üzerine Vali Çiftçi Yörüklü Köyü’ne giderek, tarihi camide incelemelerde bulunmuştu. İç dizaynı ve çevre düzenlemesi yapılan camide ilk Cuma namazı bugün kılındı. Cuma namazı sonra Vali Çiftçi ve beraberindeki heyet Ergülü Baba Türbesi’nde incelemelerde bulundu.(Serkan Şansever/Sungurlu)

Son Güncelleme: 18.09.2020 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CHP 2020-09-18 22:02:55

Helal olsun Sn Valiye CHP il Başkanına cuma kıldırmış