Cumartesi Anneleri’ne destek

Eğitim Sen Çorum Şubesi, Cumartesi Annelerine destek verdi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın rotasyon...

26 Ekim 2014 Pazar 15:09
 Cumartesi Anneleri’ne destek


Eğitim Sen Çorum Şubesi, Cumartesi Annelerine destek verdi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın rotasyon uygulamasını ise protesto etti. Dün düzenlenen protestonun ardından Eğitim Sen üyeleri, kayıp yakınlarının akıbetini sormak ve yargılanması için Galatasaray Meydanı'nda bir araya gelen Cumartesi Anneleri’ne destek amacıyla PTT önünde basın açıklaması ve oturma eylemi yaptı.


Eğitim Sen Çorum Şube Başkanı Mehmet Öztürk, okul müdürlerine uygulanan rotasyonun öğretmenlere de uygulanacağını iddia etti. Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitimdeki sorunları çözmek yerine öğretmenleri hedef alan adımlar attığını ifade eden yapan Öztürk, “Milli Eğitim Bakanlığı, sadece öğretmenlerin değil, tüm eğitimcilerin çalışma ve yaşam koşullarını zorlaştıran adımlar atmaktadır. Böylesi bir dayatmanın adı dünyanın her yerinde sürgündür ve kabul edilmesi mümkün değildir.” dedi.


Açıklamanın ardından Eğitim Sen Eğitim Sekreteri Sevgi Türkoğlu  İstanbul’da 500’üncü kez bir araya gelen Cumartesi Anneleri’ne destek amaçlı bir konuşma yaptı. Eğitim Sen üyeleri konuşmayı takiben oturma eyleminde bulundu.





Son Güncelleme: 26.10.2014 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
öğretmen arkadaşınız 2014-10-26 15:24:56

sevgili arkadaşlarım çocukları pkk tarafından kaçırılan anneleri,şehit annelerini neden hatırlamazsınız,sadece pkk lı annelermi anne bu nasıl bir akıldır sendikayı pkk nin sesi halinemi getirmek istiyorsunuz,yazıklar olsun her can bizim canımız lafolsun.