Cumhurbaşkanı ile anlamlı buluşma

23 Kasım 2022 Çarşamba 23:11
Cumhurbaşkanı ile anlamlı buluşma

28 Şubat Mağduru Öğrenci Derneği yöneticileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. TBMM’de gerçekleştirilen görüşmeye AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da katıldı.

Milletvekili Kavuncu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Post modern darbe döneminde hayatları karartılan başörtüsü mağdurlarının tarihi kazanımlar nedeniyle Erdoğan’a teşekkür ettiklerini bildirdi.

İşte Kavuncu’nun o açıklaması:

"28 Şubat Mağduru Öğrenci Derneği" Gn. Başkanı Emine İlyas hanımefendi ve Yönetim Kurulu Üyesi Hanım kardeşlerimiz ile birlikte Gazi Meclisimizde, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldik.

Post modern darbe döneminde hayatları karartılan başörtüsü mağduru insanlarımız başta olmak üzere mazlumlar için hak arama mücadelesi veren  "28 Şubat Mağduru Öğrenci Derneği" Yönetimi, başörtüsü konusundaki tarihi kazanımlar için Sn. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ettiler.

Meş'um, 28 Şubat döneminde yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalarına devam eden Dernek Yönetimi; başörtüsü meselesini gündemimizden kati bir şekilde çıkartmak için hazırlanan Anayasa Değişikliği hususunda sonuna kadar destek olacaklarını belirttiler.

Ardından Sn. Cumhurbaşkanımıza hediye takdiminde bulunarak, fotoğraf çekindiler. Bu fotoğraf zindan karanlığından, aydınlık Türkiye yolculuğunun vesikası olarak kayıtlara geçti.

Oldukça anlamlı ve kıymetli olan hediyede; okuduğu şiir bahanesiyle Pınarhisar cezaevine mahkûm edilen Sn. Cumhurbaşkanımıza Başörtüsü Mağduru Derneği üyesi bir kardeşimizin 1999 yılında gönderdiği mektubun orijinali ve Sn. Cumhurbaşkanımızın yazdığı cevabi mektubun orijinali ile Sn. Cumhurbaşkanımızın 2001 yılında Başörtüsü Mağduru Derneği üyesi kardeşlerimizle yaptığı bir toplantı sonrası duygularını paylaştığı hatıralar bulunuyor.

Söz konusu mektupların içeriğinde en dikkat çekeni ise 1999 yılında Gönül Gündoğdu’nun yazdığı ‘Yazmamdaki en büyük etken geleceğin başbakanına yazıyor olmanın hazzını duymak; hepsi bu işte.’ ibaresine karşılık Sn. Cumhurbaşkanımızın, ‘Hizmet sürecini bıraktığımız yerden devam ettirmenin hazırlığı içinde olduğumuz ‘Pınarhisar Cezaevi’nden kalbi duygularla muhabbetlerimi bildiriyorum.” şeklinde verdiği cevap olmuştur.

‘Sabır, Mücadele ve Zafer’ şiarıyla en zorlu dönemlerde dahi inancını, azmini, kararlılığını hiç yitirmeden; küresel aktör, bölgesel lider Türkiye’yi inşa eden Sn. Cumhurbaşkanımıza minnettarız.

‘Hiç bir ceza Tayyip Erdoğan’ı bu millete hizmet etmekten alıkoyamayacak’ diyerek yola çıkan Sn. Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye’nin başarı destanları yazacağı yeni bir yüz yıla azimle, inançla, gururla yürüyoruz.

Sn. Cumhurbaşkanımıza, azîz milletimize hizmet yolunda Rabbimden, sağlıklı, bereketli, hayırlı uzun bir ömür diliyorum. Milletinin duasını almış, mazlumlara sığınak olmuş, Türkiye’ye hizmet yolunda destansı bir mücadele vermiş Sn. Cumhurbaşkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin.’Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir/ Bakara 153”

Son Güncelleme: 23.11.2022 23:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipİli 2022-11-24 05:52:39

Çoruma ne yaptı Bayata Dğuzlara, uğurludağa İskilipe ne yaptı bu vekil aklı sıra ASC gitti 1 veya 2 sıramı istiyor ancak listeye elektrik almayan ;ok kişi var bundan

Avatar
Kadir 2022-11-24 10:51:38

Vayy benim vekilime bak " Daha da ölmem der gibi bakmış."

Avatar
Corumlu 2022-11-24 07:01:54

He sn kavuncu senin 7 sulalen saltanat sursun biz sabredelim hasa bu bakar suresi 153 birgun sizde hesaba cekileceksiniz

Avatar
Fatih 2022-11-24 11:40:42

Klavye "kahramanları" ... yırtsanız, milletin adamlarını, Turkiye'nin kutlu yürüyüşünü durduramayacaksınız. Böyle biline!

Avatar
Ali 2022-11-24 18:37:20

Haha tipine…..

Avatar
Kul 2022-11-26 08:56:50

Gün gelecek oy kahramanı olacaz ve gün gelecek klavye kahramanı sıfatı kullananlar kahramanın kim olduğunu görecek.Gün gelecek hesap bitecek mahkeme Kübra da hesap verilecek.O gün istesekte istemesekte gelecek.Gerek varmı moral bozucu ifadelere...

banner165