Cumhurbaşkanı verdiği sözü tuttu

Belediye Başkanı Zeki Gül'ün engelli kız kardeşi Mediha Gül isteğine kavuştu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

11 Nisan 2018 Çarşamba 12:39
Cumhurbaşkanı verdiği sözü tuttu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdiği sözü tuttu, Belediye Başkanı Zeki Gül’ün engelli kız kardeşi Mediha Gül ile görüştü.

Belediye Başkanı Zeki Gül, geçtiğimiz cumartesi günü AK parti Aydın İl Kongresi’nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüklerini açıkladı.

Kent Meydanı tanıtım toplantısında konuya ilişkin bilgi veren Gül, “Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızla görüştük. Engelli bir kız kardeşim var. Uzun süredir Cumhurbaşkanımızla görüşmek istiyordu. Belediye Başkanlığı görevini devraldığım günlerde Cumhurbaşkanımıza engelli kardeşimin talebini ilettim. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Aydın İl Kongresi öncesi bizi Aydın’a davet ettiler. Cumhurbaşkanımızla görüştük. Liderimiz Kur’an’ın ve peygamberimizin tasvir ettiği bir lider. Kendisine müteşekkiriz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kahraman 2018-04-11 20:15:42

Belediyespor'u yönetemeyenden çorumu yönetmesini bekleyen zihniyetle bu işler olmaz