Cumhurbaşkanı’ndan hemşehrimize övgü

FETÖ'cüler tarafından başından vurulanTEM Daire Başkanı hemşehrimiz Turgut Aslan'ın da katıldığı törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İşte bizim polisimiz’ diyerek Aslan’ı gösterdi.

15 Temmuz 2019 Pazartesi 19:32
Cumhurbaşkanı’ndan hemşehrimize övgü

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün yeni binasının açılışı gurur dolu anlara sahne oldu. FETÖ'cüler tarafından başından vurulan Emniyet Terörle Mücadele Daire Başkanı hemşehrimiz Turgut Aslan'ın da katıldığı törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İşte bizim polisimiz’ diyerek Aslan’ı gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz 2016'da FETÖ'cü hainlerin en önemli hedeflerin biri olan ve bombalarla vurularak yıkılan Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Erdoğan, FETÖ ile mücadelenin başarıyla devam edeceğini belirterek, "Sakalımızı kestiler ama kesilen sakal çok daha gür çıktı. Biz ise onların kollarını kestik, kolay kolay ayağa kalkamayacaklar" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe girişiminin üçüncü yılında açılışı yapılan Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının hizmete girmesi kapsamında düzenlenen törende konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasında darbe girişimi sırasında FETÖ'cüler tarafından başından vurulan TEM Daire Başkanı 15 Temmuz Gazisi hemşehrimiz Turgut Arslan ve onun şahsında Türk polisinden övgü dolu sözlerle bahsetti. Erdoğan, “Gözüpek polisimiz FETÖ'cü alçakların işgal ettiği yerlerden kurtardılar, darbecilere kök söktürdüler. Ankara'nın dört bir yerinde darbecilere karşı aslanlar gibi mücadele eden kardeşlerimize, az önce soyadı Arslan, Turgut Arslan kardeşimiz bu mücadelede önde gelenlerden bir tanesi oldu. Kendisini burada dinlerken hala yüreğinden gelen ifadeleri de duydunuz. İşte bizim polisimiz bu. Ve kendilerine bir kez daha yürekten şahsım, milletim adına teşekkür ediyorum.”

Yeni Şafak

Son Güncelleme: 17.07.2019 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2019-07-15 19:56:28

Olsunda ÇORUMLU OLSUN gurban olurum