‘Cumhuriyet gelecek güvencemiz’

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal...

27 Ekim 2014 Pazartesi 17:38
 ‘Cumhuriyet gelecek güvencemiz’


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladılar.


Karadaş ve Başaranhıncal, tarih boyunca birçok devlet kuran, çağ kapatıp, çağ açan Türk milleti için en önemli günlerinden bir tanesi olan 29 Ekim'in 91. yıl dönümünde, ilk günkü kıvanç ve heyecanın yaşandığını vurguladılar.


Karadaş ve Başaranhıncal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajlarında şu ifadelere yer verdiler; “Türk ulusunun ulu önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde, Türk milletinin kahramansı mücadelesiyle yazılan kurtuluş destanının gururunu ve bu destanının en büyük kazanımı olan Cumhuriyetimizin ilanının 91'inci kuruluş yıldönümünü, ilk günkü gibi büyük bir coşku ile kutluyoruz.


Cumhuriyet; hiç şüphesiz, geleceğimiz adına en büyük güvencemizdir. Eşitlik ve hürriyet temeline dayanan büyük bir millet olma iradesiyle kurulan Cumhuriyet, hepimizin gözbebeği durumundadır. Cumhuriyetimizi nitelikleri ve kazanımlarıyla her geçen gün daha da ileri taşımanın kıvancını duyuyoruz. Milletçe el birliği ve gönül birliğiyle çalışmayı sürdürecek olursak çok daha güçlü ve çok daha müreffeh bir ülke haline gelmemizin önünde hiçbir engel yoktur. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız.


Bizi aydınlık geleceğimize taşıyan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarının aziz hatıraları önünde bir kez daha saygıyla eğilirken; eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle; gazilerimizi ise şükranla anıyor; tüm vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyoruz" 



Son Güncelleme: 27.10.2014 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165